Slza s růží
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, rostlinná šlehačka s přídavkem višnového frutafilu, mléčný marcipán
Medvídek se srdíčky
Potřebné ingredience
vanilkový korpus, višňová marmeláda, tvaroh s čerstvými jahodami,vrchní plát- fondán WI, figurka a dekorace fondán K2, dort je obsypán piškotovou drtí
Housenky
Potřebné ingredience
Hroznové víno, čokoláda na vaření, cukrové kuličky, jehla a nit.
Postup přípravy
Hroznové kuličky navlečeme na nit a namočíme v rozpuštěné čokoládě . Než čokoláda úplně zaschne nalepíme očička. Po ztuhnutí nit vyvlečeme.
KYNUTÉ ROHLÍČKY SYPANÉ MÁKEM A PLNĚNÉ POVIDLY
Potřebné ingredience
1/2kg hl.mouky 1dcl oleje 1/2 prášek do pečiva 3/4 droždí 3 pol.lžíce cukru krupice 1+1 vejce povidla
Postup přípravy
Uděláme si kvásek-ten dělám tak do deci mléka-,nalijeme do mouky smíchané s práškem do pečiva,přidáme olej,vejce=zaděláme těsto,necháme hodinu kynout=rozdělíme na tři bochánky…
Špenátová roláda, co zatím každému chutnala :-)
Potřebné ingredience
Na špenátový korpus potřebujeme 3 vejce, 50g másla, 50g polohrubé mouky, 1 balíček špenátu, sůl + česnek na dochucení Náplň dle libosti-konkrétně na tuto je třeba: 6 plátků eidamu, 4-6 plátků šunky, 1 tvaroh, kostka taveného sýra, půl lžičky mleté papriky, sůl + čerstvá paprika červená
Postup přípravy
Mražený špenát necháme na cedníku rozmrznout, přidáme do něj tři žloutky, česnek dle chuti(nemusí být), 50g rozpuštěného másla, 50g polohrubé mouky a osolíme dle chuti. Promícháme…