S orchidejemi
Potřebné ingredience
Korpus čokoládový s červenou řepou a ořechový , slepovaný malinovým džemem a pařížským krémem.
Postup přípravy
Potřený nastavovaným máslovým krémem, nahoře potahová hmota s živými orchidejemi.
nepoťahovaná k 80-tke
Potřebné ingredience
čokoládovo-orechová a citrónová plnka
Sirup ze smrkových výhonků na kašel a imunitu bez…
Potřebné ingredience
Mladé výhonky ze smrčků sbírané během dubna-května, láhev, třtinový cukr, Bio citrón
Postup přípravy
Mladé výhonky ze smrčků (světle zelené) sbíráme během dubna-května ne v době měsíce v úplňku, abychom nepoškodili trvale strom a neotrháváme jen z jednoho stromu, ale sem tam z…
CELOZRNNÉ ŠPALDOVÉ LINECKÉ CUKROVÍ NA VÁNOCE NEBO K…
Potřebné ingredience
40dkg ŠPALDOVÉ CELOZRN.MOUKY (kupujeme v DM drogerii),rn25dkg MÁSLA,rn10dkg TŘTINOVÉHO CUKRU (umletého na moučku),rn2 ŽLOUTKY,rn50g MANDLÍ (umletých),rntrochu nastrouhaného čerstvého ZÁZVORU,rnstrouhanou kůru z 1 bio CITRÓNU,rnVANILKOVÝ TŘTIN.CUKR z Vanilky Burbon (kupujeme v DM),rnDŽEM na slepení,rn(může být moučkový cukr na posyp).
Postup přípravy
Ze všech přísad vypracujte hladké těsto a nechte uležet v mikrotenu v lednici.rnPoté těsto vyválejte přes mikroten na cca 3mm plát, vykrájejte z něj vykrajovátky kolečka (nebo…
S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán…
Mašinka Tomáš v krajině a ovečky
Potřebné ingredience
Red velvet 23cm, mascarpone, maliny, váha 4kg, mašinka perník
Půlitr Plzeň
Potřebné ingredience
Mramor korpus, čokoládový krém, višně v gelu, jedlý papír, váha 5kg