Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Kitty

Kitty

Potřebné ingredience

Váha: 2 270g Tmavý mechový korpus, vanilkový krém s jahodovým podkladem. Potah a modelace: Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Zajíček pro Tadeáška Jáchymka

Zajíček pro Tadeáška Jáchymka

Potřebné ingredience

Váha: 4020g Tmavý mechový korpus, vanilkový a čokoládový krém. Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Dort na téma ping pong

Dort na téma ping pong

Potřebné ingredience

Váha: 2400g Tmavý mechový korpus, vanilkový krém s višňovým podkladem Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Mycí linka pro Matyáška

Mycí linka pro Matyáška

Potřebné ingredience

Váha: 3 055g Světlý mechový korpus, vanilkový krém s malinovým podkladem. Potah, modelace Smartflex Velvet. Naše druhá mycí linka, tentokrát modrá. :)

Postup přípravy

Poprvé jsem si říkala už nikdy víc... No nic, zde platí, nikdy neříkej nikdy.... Takže nakonec znovu. Alespoň jsem oproti první vylepšila kartáče na mytí. :)))))

Zobrazit více...
DORTY
Mořská panna pro Natálku

Mořská panna pro Natálku

Potřebné ingredience

Váha: 3520g Tmavý mechový korpus, citrónovo-limetkový krém s malinovým podkladem Potah a modelace Smartflex velvet. Vše jedlé. :) I hlavička poměrně dost velké mořské panny. Byla dělaná z burizónové hmoty, stejně jako kámen na němž dáma sedí. :)

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Štír

Štír

Potřebné ingredience

Váha: 4 000g\r\n Ořechový korpus, čokoládový krém

Postup přípravy

První dort, jež mi nevlezl do fotostanu... Tedy, nacpala jsem ho tam, nicméně jen tak tak a proto další focení probíhalo už na dvorku.:) Štír byl dlouhý 55cm. Tělo jsem nakonec po…

Zobrazit více...
DORTY
Bačkory - papuče

Bačkory - papuče

Potřebné ingredience

2600g Tmavý mechový korpus, hříšná čokoláda, višnový podklad.

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Střevíček pro Popelku?

Střevíček pro Popelku?

Potřebné ingredience

3100g Světlý mechový korpus, pribináčkový krém s borůvkovým podkladem. Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

tento dort byl takový fofr, že jsem nestilhla ani nafotit lépe....

Zobrazit více...
DORTY
Luxusní pánské hodinky Roger Dubuis

Luxusní pánské hodinky Roger Dubuis

Potřebné ingredience

Váha: 3600g Tmavý mechový korpus, hříšný čokoládový krém s višňovým podkladem Potah Smartflex Velvet ciferník tisk na fondán

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Francie - Paříž

Francie - Paříž

Potřebné ingredience

2800g Tmavý mechový korpus, hříšný čokoládový krém višňový podklad Potah a modelace Smartflex Velvet Boky jedlý papír

Postup přípravy

Eiffelku jsem již dělala z bílkové polevy a když přišlo toto téma znovu, chtěla jsem si jí pro změnu zkusit jinak, tak tady ze smartu. :) Pracovala jsem tak zuřivě, až jsem na ní…

Zobrazit více...

Kategorie