Rychlo buchta
Potřebné ingredience
350g polohrubé mouky; 200g cukru krupice; 1 vanilkový pudink (nebo čokoládový); 1 prášek do pečiva, sůl, 2 vejce; 150g másla; 1/4 l mléka
Postup přípravy
Všechny přísady smícháme (máslo si nechte rozehřát - pro lepší zpracování), vlijeme do vymazané formy a necháme péct do zlatova - horkovzduch 130-150 stupňů.
Ledové království 4
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, jahodový krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 3 kg
Prasátko Peppina
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jogurtový, jahodový krém, želatina, zdobení pravý marcipán, váha malého dortu 1,2 kg a většího 1,6 kg
Mapa ČR- tisk na jedlou hmotu
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán, váha 4 kg
Star wars
Potřebné ingredience
Tmavý korpus, pařížská šlehačka, banán, potah pravý marcipán, váha 1,8 kg
HC Sparta Praha
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg
Na vlásku - Locika
Potřebné ingredience
Tmavý korpus, jahodový gel, stracciatella krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 5,8 kg
Emu
Potřebné ingredience
Tmavý korpus, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán a SMV, váha 3,5 kg