KRTEČEK
Potřebné ingredience
Ořechový korpus - 3x, čokoládový krém, vanilkový krém, čokoláda na polití.
Postup přípravy
Tento dort jsem pekla ve třech vrstvách. Po upečení jsem si dala všechny tři vrstvy na sebe (na sucho) a vykrojila jsem tvar krtečka.Dort jsem promazala čokoládovým krémem. Polila…
DĚTSKÝ DORT
Postup přípravy
Je to čtyřpatrový dort - 2 vrstvy jsou ořechové a pak jedna kakaová a jedna bílá. Krém je karamelový. Dělaný z vařeného salka a másla. Nahoru jsem dala jen jedlý papír s obrázkem.…
Sklenice piva
Postup přípravy
Dort jsem upekla ve formě - sklenice piva. Korpus je ořechový a 2x proříznutý. Promazaný je karamelovým krémem. Krém je z uvařeného salka a vyšlehaný s máslem. Vrch jsem polila…
Bořek
Postup přípravy
Je to můj první pokus s jedlým papírem. Byla to rychlovka, ale i tak měl syn z Bořka velkou radost.
Medvídek
Postup přípravy
Upekla jsem 3 pláty korpusu na velký plech. Dvakrát jsem přidala ořechy a jednou jsem nechala obyčejný. Pa jsem pláty položila na sebe a vykrojila jsem tvar medvídka. Každý plát…
Dvoupatrový
Postup přípravy
Upekla jsem dva oříškové korpusy, oba 3x rozkrojila a promazala vailkovým a čokoládovým krémem. Poskládala jsem části na sebe, obvod pomazala zbylým krémem a oblepila krájenými…
Panenka
Postup přípravy
Upečená bábovka, 3x prokrojená a promazaná vanilkovým a jahodovým krémem. Vsadila jsem panenku do bábovky, dotvarovala sukýnku, pomazala krémem a pak zdobila cukrářským sáčkem.