Hasičský dort
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, krém z pomazánkových másel,šlehačky a ztužovače, korpusy potřeny malinovou marmeládou a pokropeny rumem.
Postup přípravy
Figurky a potah z modelovací hmoty TOP MODEL. .Výborně se s ní pracuje, je vhodná jak na potažení tak na figurky.
Ovocný koláč s pudinkovo-tvarohovou nápní
Potřebné ingredience
Těsto: 150 g Hery, 80 g cukru moučka, 1 vejce, 220 g hl.mouky, lžička prdopeče. Náplň: 600 ml mléka, 200 g cukru krupice, 2 sáčky libovolné chutě pudinku, 1 měkký tvaroh. Zdobení: ovoce dle chuti, 1 sáček želé na dorty
Postup přípravy
Tuk nakrájíme na malé kousky, přidáme cukr, vejce a prosátou mouku s prdopečem. Vše zpracujeme na hladké těsto, zabalíme do folie a dáme na 30 minut do ledničky. Těsto se bude…
Doktorka plyšáková
Potřebné ingredience
potahovací hmota, čokoládový korpus, čokoládový krém..
Vojenský
Potřebné ingredience
světlý korpus, malinový gel, vanilkový pudinkovo-máslový krém, čerstvé jahody, smartflex velvet