Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Perleťový s mašličkou :-)

Perleťový s mašličkou :-)

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Hokej :-)

Hokej :-)

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Pingpongový stůl :-)

Pingpongový stůl :-)

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Švestkovo-jablečná marmeláda. Zase něco jiného. Výborná!

Švestkovo-jablečná marmeláda. Zase něco jiného.…

Potřebné ingredience

500g švestek, 500g jablek, 1-2 lžičky mletého koriandru, 3-5 lístků máty, 100 g medu, 400g cukru, 1 gelfix 2:1

Postup přípravy

Švestky omyjeme, vypeckujeme, rozmixujeme. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo. Přidáme koriandr (podle toho jak kdo má toto koření rád), jemně nasekanou…

Zobrazit více...
DORTY
s botičkama pro Kačenku

s botičkama pro Kačenku

Potřebné ingredience

1,8kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový lanýžový dort pro náročné!!!!!

Čokoládový lanýžový dort pro náročné!!!!!

Potřebné ingredience

Korpus: 80 gr. hladké mouky, 1/4 prášku do pečiva, 1 větší vejce, 80 gr. cukru moučka, 50 ml oleje, 33 ml vroucí vody, kakao Krém: 250 gramů kvalitní hořké čokolády, 2 lžíce medu, 2 mascarpone + 1 šlehačka, (může být i 600-700 ml jen šlehačky se ztužovačem, ale já myslím, že v kombinaci dvou mascarpone a jedné šlehačky je to nej!!!), 4 lžičky instantní kávy (těch granulí, ne hotové kávy s vodou), 1 lžičku mleté skořice nahoru buď pravé kakao anebo jahody příp. jiné ovoce, dortové želé červené na kraj dortu nasekané kousíčky různých čokolád, dávám pásek mléčné, hořké i bílé čokolády

Postup přípravy

Korpus: Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 40 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 40 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, vodu a mouku…

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
CITRUSOVÝ SIRUP - SNADNÉ

CITRUSOVÝ SIRUP - SNADNÉ

Potřebné ingredience

7 CITRONŮ A 6 POMERANČŮ - BUDETE MÍT cca 1 LITR ŠŤÁVY, 2 KG CUKRU. VZNIKNE NĚCO MÁLO PŘES 2 l SIRUPU

Postup přípravy

VELMI JEDNODUŠE SI PŘIPRAVÍME OSVĚŽUJÍCÍ SIRUP Z CITRONŮ A POMERANČŮ: ODŠŤAVNÍME 7 CITRONŮ A 6 POMERANČŮ (každý si upraví poměr podle sebe)- BUDETE MÍT cca 1 LITR ŠŤÁVY - …

Zobrazit více...

Kategorie