Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Zhulená tráva :-)

Zhulená tráva :-)

Potřebné ingredience

mramorový korpus, krém z čok.kaštanů, rybízový džem, smartflex-mandle

DORTY
Svatební s lučním kvítím

Svatební s lučním kvítím

Potřebné ingredience

6,2kg světlý korpus, rybízová marmeláda, vanilkový krém, čokoládový krém, PDS

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Rybí karbanátky s cibulí

Rybí karbanátky s cibulí

Potřebné ingredience

700g tresky-bez kostí,1 lžíce kukuřičného škrobu,3 lžičky hladké mouky,100 ml mléka,sůl ,3lžíce nasekané pažitky,trochu pepře,2 velké cibule,máslo olej

Postup přípravy

Rybu najemno nasekáme, dáme do mísy,přidáme sůl,pepř,pažitku,mléko,škrob a hl.mouku-důkladně promícháme-jeli těstíčko řidší zahustíme troškou strouhanky.Na rozehřátem oleji…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Koprová polévka-zdravěji

Koprová polévka-zdravěji

Potřebné ingredience

500g brambor,500ml zakysané smetany,500 ml mléka,kopr,sůl,pepř,4 vejce

Postup přípravy

Brambory olupeme a nakrájíme na kousky,uvaříme je do měkka-pak je rozšťoucháme.Vejce uvaříme natvrdo -vychladíme a oloupeme.Rozšťouchané brambory zalijeme mlékem a zakys.smetanou…

Zobrazit více...
DORTY
s mašinkou

s mašinkou

Potřebné ingredience

c

Postup přípravy

c

Zobrazit více...
POLÉVKY
Cuketový krém s mátou

Cuketový krém s mátou

Potřebné ingredience

1 kg cuket 8 snítků máty 150 g zakysané smetany deluxe 1 citrón 1,4 l kuřecího vývaru 6 jarních cibulek 140 g cheddaru olivový olej kousek másla sůl a čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Jarní cibulky omyjte a zbavte je případných oschlých listů. Nakrájejte je na kolečka. Cukety rovněž omyjte, okrojte konce a nakrájejte je ručne nebo v robotu na tenká kolečka. Na…

Zobrazit více...
LUŠTĚNINY
Zelená čočka a ztracené vejce

Zelená čočka a ztracené vejce

Potřebné ingredience

250 g zelené čočky bouquet garni 1 malá cibule 2 lžíce červeného vinného octa 6 plátků slaniny 3 domácí vejce hrst hladkoliské petržele 2 lžíce kvasného octa mořská sůl čerstvě mletý pepř olivový olej

Postup přípravy

Při přípravě tohoto porkmu začněte umotáním bouquet garni[. Bouquet garni je svazek bylinek, obvykle převázaný provázkem, který se používá při přípravě polévek, vývarů a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Zeleninové ratatouille a steak

Zeleninové ratatouille a steak

Potřebné ingredience

1 cuketa 1 malý lilek 2 papriky mix barev 1 červená cibule 500 ml drcených rajčat (passata) 1 hrnek rýže basmati 2 lžičky sladkého curry koření 2 filety ančoviček 3 stroužky česneku 1 lžíce balsamica 2 lžíce zakysané smetany hrst listů bazalky svazek koriandru 1 citrón 2x 250 g rib eye steak 1 lžička sladké mleté papriky olivový olej dijonská hořčice mořská sůl čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Začneme s přípravou ratatouille. Ratatouille je tradiční francouzský zeleninový pokrm, připravovaný zejména v okolí města Nice. Jméno pochází z okcitánského slova ratatolha, což…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Potřebné ingredience

2 kg dýně (Hokkaido, máslová…) 2 l kuřecího vývaru 2 mrkve 2 řapíky celeru 2 červené cibule 1/2 chilli papričky 4 stroužky česneku 2 snítky rozmarýnu pár šalvějových lístků 1 ciabatta kus parmazánu mořská sůl čerstvě mletý pepř olivový olej

Postup přípravy

Oloupanou mrkev, celer, česnek, cibuli a chilli posekejte v robotu nahrubo. Do velkého, opravdu velkého hrnce nalijte asi decku olivového oleje. Dovnitř naskládejte šalvějové…

Zobrazit více...
DORTY
Kabelka

Kabelka

Kategorie