Zimní dort
Potřebné ingredience
Poprvé jsem zkoušela red velvet,tak jsem zvědavá ,jestli bude chutnat. Naplnila jsem ho krémem amareto,broskvemi a broskvovým džemem.Placky jsem pokapala likérem Amareto.
Postup přípravy
Okoukala jsem něco od Ivanky K.(Ivushkak) a od Martinky (lupitka) díky,že jsem se mohla od nich inspirovat.
Australský s klokanem
Potřebné ingredience
mramorový korpus, pařížská šlehačka, pařížský krém, marcipán
Postup přípravy
Byl pro syna mých šéfů, který se právě vrátil z půlročního pobytu v Brisbane, k jeho 18. narozeninám. Inspiraci jsem čerpana zde na MMB. Děkuji Radmile F. (federka)!!!!
Kabelka Chanelka
Potřebné ingredience
vanilkový korpus, čokoládový korpus, vanilkový krém, marcipán
Puzzle
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, pařížská šlehačka, pařížský krém, marcipán
Vodácký
Potřebné ingredience
vanilkový korpus, čokoládový korpus, kokosový krém, marcipán, smartflex velvet mandle na bílé části
***Kopretinový polštářek***
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, krém z ledových kaštanů, ozdoby Smartflex, krajka Sugarveil + Magic decor
Postup přípravy
...na přání modrý polštářek s kopretinami...
Zkusila jsem si krajku z Magic decoru - zřejmě to bude rukama, ale vůbec mi to z něj nešlo. Zlatý Sugarveil :-)
***Čokoládový pro Vodnáře***
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, krém z ledových kaštanů, čokoládová poleva, ozdoby Smartflex, krajka Sugarveil