KULATÝ S ČOKOTRANSFEREM // ROLÁDA
Potřebné ingredience
KORPUS-red velvet, krém-0.5kg mascarpone,2 šlehačky, krém na zdobení- z ledových kaštanů, čokotransfer // Roláda-čokoládová, rumový krém, kakaový na ozdobu, ořechy, merunkový gel,čokoozdoby
Postup přípravy
Dort byl pro mého muže k 35tinám, na rodinnou oslavu.Poprvé jsem vyzkoušela red velvet, a za nás doporučuji:-)
Roláda byla na včerejší ples do tomboly
Sovička
Potřebné ingredience
Dortík k dnešnímu svátku mé Nellince :o) Váha 1.9kg
Kulatý s pivoňkou
Potřebné ingredience
Korpus mramor, čokoládový krém, višně v gelu, K2+WI. Váha 2.8kg
Pařížský dort
Potřebné ingredience
kakaový korpus, pařížský krém, čokoláda
Postup přípravy
Upečený korpus je jednou promazaný a ozdobený pařížským krémem, který byl připravený den předem. Na vrchu ještě dozdobeno čokoládovými hoblinkami, stejně tak po obvodu dortu.