MEDOVNÍK S BABIČKOU - 90 let
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Klasický medovník,
Krém karamelový z másla, karamelového Salka a karamelového pudinku
Krém smetanový ze zakysaných smetan a vanilkových cukrů
Zdobeno karamelovým a…
Mc QUEEN S BURÁKEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI - dortík byl na přání malého oslavence
Postup přípravy
KORPUS: ořechový a kakaový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s vanilkovým pudinkem za studena od Dr. Oetkera + vanilková esence
OVOCE: kompotované broskve
FONDÁN: obarvený na…
NA PŘÁNÍ S PET SHOPÁKAMA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s pomerančem
KRÉM POD FONDÁN: máslový + ganache z bílé čokolády
FIGURKY VYMODELOVANÉ z domácího mléčného marcipánu
S RŮŽOVÝM JEDNOROŽCEM
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: mramorový, KRÉM: smetanový a čokoládovo-karamelový
KRÉM POD FONDÁN: máslový vařený nad párou + ganache z bílé čokolády
SPOTŘEBA FONDÁNU NA DORT: 400 g
JEDNOROŽEC…
MODRO-BÍLÝ S MOTÝLKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Spodní korpus: kakaový, vrchní korpus: vanilkový
Krém: karamelový a smetanovo-mascarponový + zavařené broskve
Máslový krém pod fondán
Spotřeba fondánu na celý dort: 600 g…
OVÁL S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém - smetana - mascarpone - tvaroh, broskve
Obmazáno ganáší z bílé čokolády
Potaženo bílým fondánem, růžičky vymodelovány z domácího mléčného marcipánu…
KVĚTINKOVÝ SE SPIDERMANEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus kakaový, krém- smetana - mascarpone - tvaroh, mandarinky,
Obmazáno čokoládovou ganáší z bílé čokolády a potaženo obarveným fondánem.
Spiderman a květinky…
KAMION V 3D
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus: 2x vanilkový a 1 x kakaový o rozměrech 30x40 cm
Krém: vařený francouzký čokoládový + karamelový
Fondán na potažení: obarvený červenou potravinářskou barvou
Kola a…
KYTIČKOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý piškot, máslovo-borůvkový krém, mandlové plátky na obsypání, čokoládová poleva, květinky z domácího mléčného marcipánu.
VÁHA DORTU: 2 kg
KÁVOVÝ S KÁVOVÝM KRÉMEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kávový korpus tmavý + kávový korpus světlý,
KRÉM: kávový z instantní kávy
šlehačka, zdobení: rozdrcené kousky tmavého kávového korpusu
Výška dortu: 6 cm
Váha dortu:…