Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
LOLLI POPZ pro Terezku

LOLLI POPZ pro Terezku

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT: medové pláty
KRÉM: smetanový + smetanovo-karamelový
SIRUP na potření plátů: uvařená káva Caro s pridáním medu a trochu rumové esence a mléka SALKO
ČOKOLÁDOVÁ…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pstruh s bylinkami v troubě pečený

Pstruh s bylinkami v troubě pečený

Potřebné ingredience

PstruhrnMáslo rnČesnek rnSnítka tymiánu rnKmín rnSůl rnKoprrnPetrželka rnHl. moukarnOlej Cibule

Postup přípravy

Prstruhy omyjeme, osušíme, posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Rozpustíme si máslo, přidáme pokrájenou petrzelku, rozmackany česnek a citronovou šťávu. Promícháme a potřeme…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ SE SRDÍČKEM A KYTIČKAMI

NAROZENINOVÝ SE SRDÍČKEM A KYTIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový s tvarohem a citronovou šťávou
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: voda, cukr, citronová šťáva
FONDÁN NA POTAŽENÍ: bílý - domácí…

Zobrazit více...
DORTY
SIRYAKARI pro Martina

SIRYAKARI pro Martina

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

PIŠKOTOVÉ KORPUSY TŘI BARVY: zelený + žlutý + červený
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: smetanovo-mascarponový s přidáním vyšlehaného másla a vanilkového pudinku a přidání citronové šťávy

Zobrazit více...
DORTY
DORT ZAJÍČEK UŠÁČEK

DORT ZAJÍČEK UŠÁČEK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový + vanilkový s kousky čokolády
KRÉM 1. : čokoládový z Ledových kaštanů + mascarpone
KRÉM 2. : smetanový s mascarpone
BORŮVKOVÁ NÁPLŇ
KRÉM: tvarohovo -…

Zobrazit více...
DORTY
DORT PRO MLADÉHO RYBÁŘE

DORT PRO MLADÉHO RYBÁŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: opět mrkvové oba dva na přání
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření dortů a zarovnání
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové…

Zobrazit více...
DORTY
DORT ZAHRÁDKA

DORT ZAHRÁDKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: mrkvový
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání celého dortu
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové obmazání dortu
BÍLKOVO …

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Perník s medem a kefírem

Perník s medem a kefírem

Potřebné ingredience

100g medu, 50g panely (nebo cukru), 200g polohrubé mouky, 200g špaldové celozrnné mouky, 1 lžička sody, 2 lžičky PP, 1 vejce, 100g oleje, 500g kefíru, skořice, perníkové koření, kakao, sůl

Postup přípravy

V jedné míse smícháme sypké suroviny, ve druhé promícháme mokré a obě směsi spojíme. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 20 - 30 min. Polijeme čokoládou a můžeme slepit…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jahodovo-malinový dortík s Pedro Frujty

Jahodovo-malinový dortík s Pedro Frujty

Potřebné ingredience

Korpus:rn5 vajecrn10 lžic polohrubé moukyrn10 lžic cukru (může být i třtinový)rn10 lžic horké vodyrn1 lžička prášku do pečivarnrnKrém:rn300 g jahodrn150 g (jedna vanička) malinrn200 g (2 tabulky) bílé čokoládyrn200 ml (1 balení) zakysané smetanyrn250 ml (1 balení) tvarohurn200 ml (1 balení) smetany ke šlehánírnPrášková želatina (1 balení)rnrnOzdoba:rn1 balení Pedro Frujty Superželé Ovobobulern200 g jahodrn150 g (jedna vanička) malin

Postup přípravy

1. Předehřejeme si troubu na 200 °C a začneme s přípravou těsta.rn2. Oddělíme si žloutky od bílků a ušleháme sníh. Žloutky utřeme s cukrem a přidáme prosátou mouku s práškem do…

Zobrazit více...
DORTY
KRÉMOVÝ S RŮŽIČKAMI

KRÉMOVÝ S RŮŽIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo-karamelový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou a lžičkou karamelu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na boční čokoládové…

Zobrazit více...

Kategorie