Štika
Potřebné ingredience
1900g, světlý korpus, čokoládový krém, potah Smartflex Velvet.
Záchod
Potřebné ingredience
Drobeček váží 9kg. Korpus mramorový, krém z ledových kaštanů, potah Smartflex Velvet. A také zakápnuto pro dospěláky asi 1/2 lahví rumu.
Dort na téma Francie
Potřebné ingredience
Váha: 5850g. Spodní patro měkký čokoládový korpus s hříšným čokoládovým krémem, vrchní patro vanilkový korpus krém s černým rybízem. Potah Smartflex Velvet. Eiffelova věž celá jedlá - vytvořena z bílkové polevy.
Postup přípravy
Ráda bych ještě jednou touto cestou poděkovala Hance Rawlings za radu ohledně tvorby Eiffelovi věže. Díky moc Hanko.
Dort pro klučičí dvojčátka
Potřebné ingredience
Váha: 5400g. Spodní patro: mechový čokoládový korpus,hříšný čokoládový krém. Vrchní patro: mechový čokoládový korpus,osvěžující pomerančový krém. Potah Smartflex Velvet.
JÁ PADOUCH A MIMONI
Potřebné ingredience
Váha:2300g Světlý mechový korpus, pistáciový krém, potah a figurky Smartflex Velvet
První svatební červeno bílý
Potřebné ingredience
Dort vážil 21490g. Spodní patro: 1. dort světlý mechový korpus-karamelový krém, 2.dort: tmavý korpus-karamelový krém,3.dort kombinovaný korpus mechový tmavý a světlý - vanilkový krém, 4.dort světlý mechový korpus- hříšný čokoládový krém.2patro: mramorový korpus- čokoládový krém. 3.patro: tmavý korpus- vanilkový krém, 4.patro - maketa, 5.patro: světlý mechový korpus- pistáciový krém. Potah Smartflex Velvet
Postup přípravy
Můj první svatební. Spousta nervů, příprav, jedna noc bez spánku a dlouhá cesta 150km při transportu na místo určení. Sestavení a velká úleva, že vše dopadlo jak mělo. Uf....
…
Mašinka Tomáš - mé první 3D
Potřebné ingredience
Světlý mechový korpus, vanilkový krém, broskve. Potah Smartflex Velvet. Váha: 2490g.
Postup přípravy
Mé první 3D. Nejprve sem měla strach, pak obavy a nakonec mě to velmi bavilo. Už se těším na další 3Déčkový. :))))
Spongebob a kamarádi
Potřebné ingredience
2990g, světlý mechový korpus, citrónový krém, potah a figurky Smartflex velvet
Lehká elegance...
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, vanilkový krém, potah Smartflex velvet
Myslivecká kniha k 60 narozeninám
Potřebné ingredience
Jedna polovina knihy čokoládová: korpus i krém. Druhá: světlý korpus, jovo krém, broskve. Potah a dekorace Smartflex velvet
Postup přípravy
Po dlouhé době vkládám další velké dílko. Byla to 13kg těžká kniha k 60 narozeninám pro myslivce.
Desetihodinová práce a tady je výsledek. :)