Posilovna
Postup přípravy
světlý korpus + tvarohový a kávový krém + banány + potahovací hmota
Fialový
Potřebné ingredience
světlý korpus + tvarohovo-kávový krém proložený banány + potahovka PDS.
Postup přípravy
Prosím, prosím o radu - při potahování jsem měla v kuchyni hodně teplo, hmota mi rychle měkla pod rukama a povedlo se mi na ni obtiskat prsty. Nemohla jsem je pak ničím odstranit …
Ferarri
Potřebné ingredience
světlý korpus + tvarohovo-čokoládový krém + potahovka PDS.
Pirátský dort
Potřebné ingredience
Světlý korpus, tvarohový a čokoládový krém proložený banány.
Lokomotiva 363 s vagonem
Postup přípravy
Lokomotiva 363 s jedním vagonem - pro 40 hostů.
Světlý korpus v kombinaci s kakaovo-kávovým, krémy tvarohový s čokoládou a pistáciový. Slepeno ze šesti plátů. Hmotnost 9 kg,…
Cisterna
Postup přípravy
Moje první cisterna. Není to žádná sláva, snad se příště zadaří líp. Délka cisterny je 37 cm, váha přes 3 kg.
Dort pro pokrývače
Potřebné ingredience
Světlý korpus + višňový džem s kousky ovoce + čokoládový krém + potahovací hmota
Se slunečnicemi a šípkem
Postup přípravy
Světlý korpus + čokoládový a tvarohový krém + potahovací hmota Pasta dama stella
S růžemi a perličkami
Potřebné ingredience
Světlý korpus + tvarohový a kávový krém + potahovací hmota.