ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
Korpus: 7 M vajec, 200g hl.mouky, 150g cukru, 5 lžic oleje, 30g 50% čokolády. Náplň: Světlý a tmavý krém, Ganache: 150ml 31% smet. ke šlehání, 200g min. 50% čokolády. Ozdoba : marcipán, ovoce v čokoládě aj.
Zlatá svatba
Potřebné ingredience
Korpus kakový,mascarpone a mandarinky,mandle
Postup přípravy
Kamarádka měla jasnou představu,i fotku z netu,takže nebyl možný žádný rozlet :-D
Strašidelný ze záhrobí
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, světlá šlehačka, višně, čokoládová ganache, smartflex velvet
Postup přípravy
Soutěžní dortík na sraz amatérských dortařek v Horním Jelení. Téma "Strašidla". Dorty po vyhlášení výsledků putovaly do blízkých dětských domovů a domovů seniorů.
svatební srdce
Potřebné ingredience
čokoládový korpus, vanilkový korpus, krém čoko kaštany, višňový džem, potah a ozdoby smartflex velvet
Svatební
Potřebné ingredience
vanilkový korpus, krém mascarpone s tvarohem, borůvky, borůvkový džem\r\nspodní patro, vanilkový korpus, šlehačkový krém s mandarinkama, potah a ozdoby smatrtflex velvet