Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Ke krásným devadesátým narozeninám...

Ke krásným devadesátým narozeninám...

Potřebné ingredience

Váha: 3200g Tmavý mechový korpus, hříšný čokoládový krém s višňovým podkladem. Kytičky jedlé: gumpasta, potah Smartflex Velvet.

Postup přípravy

Dort pro naší babičku. Takový věk a ona vypadá tak o deset let méně. Plná dynamiky a životního elánu. Ne nadarmo se jí přezdívá v rodině "KRÁLOVNA MATKA", sedí to k ní…

Zobrazit více...
DORTY
Morčátka

Morčátka

Potřebné ingredience

Váha: 5400g Světlý mechový korpus, čokoládový krém. morčátka burizonová hmota, potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

Morčátka v životní velikosti. :)

Zobrazit více...
DORTY
S tulipány

S tulipány

Potřebné ingredience

Váha: 2000g Světlý mechový korpus, čokoládový krém. Prokapáno rumem. potah Smartflex Velvet, tulipány gumpasta, boky zdobené bílkovou polevou

Postup přípravy

:)

Zobrazit více...
DORTY
S medvídkem

S medvídkem

Potřebné ingredience

váha: 2400g Světlý mechový korpus, vanilkový krém s višňovým podkladem. Modelace a potah Smartflex Velvet

Postup přípravy

Tak tenhle dort byl vážně fofr. Včera ve 13h jsem se dověděla, že by na druhý den potřebuje má známá dort pro chlapečka. Návrat z práce o půlnoci a pak do 4 ráno zdobení, mazec...…

Zobrazit více...
DORTY
S pryskyřníky..​.

S pryskyřníky..​.

Potřebné ingredience

Váha 4500g Světlý mechový korpus, vanilkový krém s višňovým podkladem. Potah Smartflex Velvet, pryskyřníky a ostatní květinky gumpasta.

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Růžová romantika

Růžová romantika

Potřebné ingredience

Váha: 2300g Světlý mechový korpus, čokoládový krém. Potah Smartflex Velvet, růže - gumpasta

Postup přípravy

Nejprve byl dort focen bez andílka. Ten však na dort patří, neboť je pro paní učitelku z mateřské školy Andílek montessori v Praze. ( Rodinné centrum Andílek )
Andílek je…

Zobrazit více...
DORTY
Auto pro Lukáška

Auto pro Lukáška

Potřebné ingredience

https://www.facebook.com/dorty.maja

Postup přípravy

Váha:6300g
Tmavý a světlý mechový korpus, "Pribináčkový" krém s jahodovým podkladem.
Modelace a potah Smartflex Velvet

Zobrazit více...
DORTY
Hudební dort pro klarinetistku

Hudební dort pro klarinetistku

Potřebné ingredience

Váha: 4700g Tmavý mechový korpus, ganache z hořké vysokoprocentní čokolády s rybízovým podkladem.

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
K 50. narozeninám....

K 50. narozeninám....

Potřebné ingredience

Váha: 3550g Světlý a tmavý mechový korpus, vanilkový krém. Potah a modelace Smartflex Velvet.

Postup přípravy

Tento dort si zaslouží legendu, která se k výrobě váže, protože pochybuji, že by Vám bylo jasné, co na dortu přesně je. Samotné požadavky - co má na dortu být byly dost velkým…

Zobrazit více...
DORTY
Sněženky

Sněženky

Potřebné ingredience

Krásné jaro...

Postup přípravy

To nejsou sněženky od nás ze zahrádky, tyhle jsou jedlé. Příprava na zítřejší dort, který se ale bohužel vůbec neponese v duchu jara. :(

Zobrazit více...

Kategorie