Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Košík růží

Košík růží

Potřebné ingredience

Dortík pro kolegyňku k narozeninám Mramorovaný korpus, krém z Mileny, banány, mléčný marcipán. Váha 1,30 kg

DORTY
Střevíčkový dort do tomboly

Střevíčkový dort do tomboly

Potřebné ingredience

Mramorovaný korpus, krém z Mileny, banány, mléčný marcipán. Průměr formy 16 cm, váha 1,20 kg.

MOUČNÍKY, POHÁRY
Valentýnská stracciatella

Valentýnská stracciatella

Postup přípravy

Moc děkuji mamince Itule ID 54816 za recept. A další díky patří všem, kteří poradily jak na čokohmotu. S tou mi sice moc dělat nešlo(přehnala jsem to se sirupem), ale snad to…

Zobrazit více...
DORTY
Dort  "Me to You" pro dceru k svátku

Dort "Me to You" pro dceru k svátku

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, šlehačkový krém, broskve, potah a ozdoby z "desetiminutové hmoty". Váha 2,40 kg.

CHUŤOVKY
Slané košíčky se smetanovou pomazánkou

Slané košíčky se smetanovou pomazánkou

Potřebné ingredience

Suroviny na těsto: • 500 g hladké mouky • 250 g másla • 2 vejce • 2 lžíce vody • 1 lžička soli na smetanovou pomazánku: • pomazánkové máslo • smetana • sůl • pepř popř. např. niva, tavený sýr atp...

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme těsto na košíčky. Smísíme mouku, povolené máslo, vejce, špetku soli a trochu vody a důkladně propracujeme alespoň 10 minut. Hotové tuhé těsto zabalíme do…

Zobrazit více...
DORTY
Můj první potahovaný dort - letadlo

Můj první potahovaný dort - letadlo

Potřebné ingredience

Potah z marsmalow hmoty, letadlo z falešného marcipánu. Spodní korpus mramorovaný, vrchní čokoládový.

Postup přípravy

Inspirace zde..mockrát všem děkuji

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Klobásy v hořčičné omáčce s jablky (podle Apetitu)

Klobásy v hořčičné omáčce s jablky (podle Apetitu)

Potřebné ingredience

1 lžíci rostlinného oleje * 8 kvalitních klobás o celkové hmotnosti * kolem 500 g * 1 střední cibuli, nakrájenou na klínky * 2 velká pevná jablka se slupkou, zbavená jádřinců a nakrájená na osminky * 1 lžíci rybízové zavařeniny nebo želé * 300 ml drůbežího vývaru (třeba z kostky) * 2 lžíce hrubozrnné (kremžské) hořčice * snítku čerstvého rozmarýnu nebo pár jehliček sušeného * sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy

* Počet porcí: 4

Příprava jídla
1. Ve velké silnostěnné pánvi rozehřejte olej a ze všech stran na něm asi pět minut opékejte klobásy. Pak mezi ně naklaďte cibuli a…

Zobrazit více...

Kategorie