Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
DOMÁCÍ MANDLOVÁ PAŠTIKA - RYCHLÁ  A VÝBORNÁ

DOMÁCÍ MANDLOVÁ PAŠTIKA - RYCHLÁ A VÝBORNÁ

Potřebné ingredience

1/2 kg kuřecíh jater,250gr pravého másla, 80 ml šlehačky, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce sádla, drcený kmín,mletý pepř,bazalka,koření divočina, sůl, blanšírované mandle

Postup přípravy

Na sádle osmažíme cibuli do sklovata, přidáme játra (odblaněná),okmínujeme,opepříme a opečeme dohněda(uvnitř nesmí být syrová). Játra necháme trochu prochladnout a přidáme k nim…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
ÚŽASNÉ KOLÁČKY Z NIVY

ÚŽASNÉ KOLÁČKY Z NIVY

Potřebné ingredience

CCA 250g NIVY,250g HLADKÉ MOUKY,200g MÁSLA(PRAVÉHO)

Postup přípravy

NIVU NASTROUHAT+MÁSLO+MOUKU A VYPRACOVAT HLADKÉ TĚSTO. ROZVÁLÍME NA PLÁT CCA 0,5CM SILNÝ A VYKRAJUJEME KOLEČKA. DÁME NA PLECH VYLOŽENÝ PEČÍCÍM PAPÍREM,POMAŽEME VAJÍČKEM A PEČEME…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
KRABÍ SALÁT-VYNIKAJÍCÍ!!!

KRABÍ SALÁT-VYNIKAJÍCÍ!!!

Potřebné ingredience

1 BALENÍ KRABÍCH TYČINEK NOWACO,2 MENŠÍ CIBULE,PŮL SKLENIČKY STERIL.CELERU(MALÉ KOSTIČKY),1 JABLKO,1 SÁČEK MAJONÉZY POLIČANKA,SŮL.PEPŘ,CITRON.

Postup přípravy

TYČINKY NECHÁM ROZMRZNOUT A PAK DÁM POVAŘIT-JEN KRÁTCE SPAŘIT. VYCHLADLÉ NAKRÁJÍM NA DROBNO,PŘIDÁM NASTROUHANÉ JABLKO,PŮL SKLENIČKY SCEZENÉHO CELERU,NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULI…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
PLNĚNÁ CUKETA  ZAPEČENÁ NIVOU

PLNĚNÁ CUKETA ZAPEČENÁ NIVOU

Potřebné ingredience

NA 4 PORCE CCA-3 CUKETY,500-600GR MLETÉHO MASA,15-20DKG DEBRECÍNKY,VEJCE,CIBULE,ČESNEK,PEPŘ,SŮL,NIVA

Postup přípravy

CUKETY SI ROZPŮLÍME A PODÉLNĚ ROZŘÍZNEME, VYDLABEME A NAPLNÍME MASOVOU SMĚSÍ-MLETÉ MASO, VEJCE, NAJEMNO NAKRÁJENÁ DEBRECÍNKA(NEBO COKOLIV JINÉHO-JE TO CELKEM JEDNO-JÁ DALA LIBOVÝ…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
BROKOLICE S ANGLICKOU SLANINOU A KUŘECÍM MASEM

BROKOLICE S ANGLICKOU SLANINOU A KUŘECÍM MASEM

Potřebné ingredience

BROKOLICE,PÓREK,LIBOVÁ ANGLICKÁ SLANINA(NEBO ŠUNKA),KUŘECÍ PRSA,SŮL,KOŘENÍ(GRILOVACÍ,KARI,WORCHESTER, ATD.)SÝR

Postup přípravy

BROKOLICI ROZEBERU NA KOUSKY A UVAŘÍM V OSOLENÉ VODĚ. NA PÁNVI OSMAHNU NA NUDLIČKY NAKRÁJENOU ANGLICKOU SLANINU,PAK VE STEJNÉM VÝPEKU OSMAHNU NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ OKOŘENĚNÉ…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

Potřebné ingredience

NA 4 PORCE-4 PLÁTKY KRKOVIČKY,1 CIBULE,4 ŽAMPIONY,1 ČERVENÁ PAPRIKA,20DKG UZENÉHO SÝRA/NE JINÉHO),SŮL,PEPŘ

Postup přípravy

PLÁTKY MASA NAKLEPEME,OSOLÍME,OPEPŘÍME,OBALÍME V MOUCE A NA PÁNVIČCE OPEČEME Z OBOU STRAN. PAK VLOŽÍME DO PEKÁČKU A NA VÝPEKU PO MASE OSMAHNEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU,NA…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
PEČENÉ KUŘE NA ČÍNSKÉM ZELÍ A ŽAMPIONECH

PEČENÉ KUŘE NA ČÍNSKÉM ZELÍ A ŽAMPIONECH

Potřebné ingredience

1 KUŘE,NEBO KUŘECÍ STEHNA,1 ČÍNSKÉ ZELÍ,CCA 6-8 ČERSTVÝCH ŽAMPIONŮ,2 VELKÉ CIBULE,4 STROUŽKY ČESNEKU,KMÍN,ML.PAPRIKA,SŮL,GRILOVACÍ KOŘENÍ

Postup přípravy

PEKÁČ TROŠKU VYMAŽEME OLEJEM A NASYPEME POKRÁJENÉ ZELÍ,ŽAMPIONY,CIBULI A ČESNEK,,,POSYPEME KMÍNEM,ML.PAPRIKOU A OSOLÍME, NAHORU POLOŽÍME OSOLENÉ MASO OKOŘENĚNÉ GRILOVACÍM KOŘENÍM.…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
SALÁT S KUŘECÍM MASEM

SALÁT S KUŘECÍM MASEM

Potřebné ingredience

4 PLÁTKY KUŘECÍCH PRSÍČEK,4 HRSTI TĚSTOVIN,2 PÓRKY,1 MALÁ PLECHOVKA MANDARINEK,1 PLECHOVKA ANANASU,1 BÍLÝ JOGURT(AKTIVIA).KARI,PEPŘ,SŮL

Postup přípravy

TĚSTOVINY UVAŘÍM V OSOLENÉ VODĚ A SCEDÍM,KUŘECÍ MASO NAKRÁJÍM NA DROBNÉ KOUSKY NA TROŠE OLEJE OSMAHNU DO MĚKKA+SŮL A TROCHU KARI,PAK PŘIDÁM K TĚSTOVINÁM A NECHÁM VYCHLADNOUT.…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
BRAMBOROVÝ SALÁT S ČÍNSKÝM ZELÍM - VYNIKAJÍCÍ!!!

BRAMBOROVÝ SALÁT S ČÍNSKÝM ZELÍM - VYNIKAJÍCÍ!!!

Potřebné ingredience

Čínské zelí,brambory,vejce,cibule,hořcice,majonéza,jogurt,sůl,pepř,nálev z okurek,cukr,petrželka

Postup přípravy

Brambory uvařím ve slupce,vejce natvrdo(dávám stejný poměr-např.8 středně velkých brambor+8 vajec. Nakrájím na kostky,osolím,opepřím a promíchám. 1 čínské zelí nakrájím na…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
KRAKOVSKÝ FAZOLOVÝ SALÁT

KRAKOVSKÝ FAZOLOVÝ SALÁT

Potřebné ingredience

BAREVNÉ FAZOLE(CCA PŮL SÁČKU),CCA 30dkg ŠUNKY,1 SKLENIČKA STERIL.ČERVENÉ ŘEPY,1 STŘEDNÍ CIBULE,1 MAJONÉZA,,CUKR,PEPŘ,SŮL.

Postup přípravy

FAZOLE UVAŘÍME BEZ SOLI!!!(NEJLÉPE NAMOČENÉ OD DRUHÉHO DNE).PO VYCHLADNUTÍ K NIM PŘIDÁME NA KOSTIČKY NAKRÁJENOU ŠUNKU,ŘEPU,CIBULI A PROMÍCHÁME S MAJONÉZOU. DLE CHUTI PŘIDÁME CUKR…

Zobrazit více...

Kategorie