Úžasné citronové řezy jako Babeta
Potřebné ingredience
Plech o velikosti cca 36x24cm. Těsto: Vše smícháme dohromady 1 rozpuštěné máslo, 1 prášek do pečiva, 4 vejce, 1 vanilk.cukr, 3ks vanilkových pudingů,kůra z 1 citronu, 170g krystal.cukru, 200g polohrubé mouky, trochu mléka. Na polevu si ještě připravte 120g moučkového cukru a šťávu z citronu.
Postup přípravy
Recept je ze stránek M.Brýdové, lehce poupravený.
Je rychlý a výborný!
Potěšení líné ženy aneb když se nechce péct :-)
Potřebné ingredience
Kakaové BeBe sušenky 2 balíčky, piškoty, káva, rum, ledové kaštany, zdobení, Rama ke šlehání Krém: 1/2 másla, vanilkový pudink ze 1/4l mléka, půl konzervy karamelizovaného salka, rum
Postup přípravy
Na každý kousek je potřeba 3 Bebe sušenky, 2 piškoty
Na první Bebe sušenku dáme krém, 2 piškoty vykoupané v kávě s rumem, Bebe sušenku, šlehačku, Bebe sušenku..potřeme…
Obraz Sisi
Potřebné ingredience
nervy jak špagáty.... kdyby rodina nebyla tak rozežraná, potažený by to bylo v cuku letu...ale ta piplačka s čokoládou..už nikdy...Váha 5kg Fotka nic moc..blbne foťák.. :-(
Postup přípravy
3 korpusy, kakaový krém nastavovaný kaší, čokoláda, strukturovaná folie- relief dřevo, pravý marcipán na dozdobení, jedlý papír, punčovina na dotvarování rámu obrazu.
Ježek
Potřebné ingredience
Děkuji Lexi ID 7024 za inspiraci, ale takový oduševnělý výraz jaký má její ježek se mi nepodařil :-)
DORT KNIHA - DRAKOLOGIE
Potřebné ingredience
..na přání dcery. Tentokrát mě vypekla modelka ..hrozně se drolila a čoko polevu jsem na ní musela dávat chladnější..no, a pak to tak vypadá...
CÍSAŘSKÉ KUŘE
Potřebné ingredience
1 kuře - vykostit a bez kůže nebo jen prsa, co kdo rád 300g nakrájené cibule na kostičky 300g šunky nebo šunkového salámu na plátky 300g strouhaného tvrdého sýra česnek, olej, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a potřeme česnekem.
Zapékací mísu vytřeme olejem. Klademe po vrstvách...šunkový salám, maso, cibule, sýr, pokapat olejem. A dále…
Jak pejsek s kočičkou pekli dort...a já už nikdýýýýýýý…
Potřebné ingredience
Korpus oříškovo čokoládový a piškotový, krém nastavovaný kaší světlý a čokoládový, elastická mléčná čokoláda - úžasná!! A marcipán - děsný!!!
Postup přípravy
Protože u nás nikdo nejí falešný marcipán, neprošla by ani K2, ani Icing... zkusila jsem pravý marcipán.
Chuťově vážně super...a to já marcipán taky nemusím, ale ta práce s ním…