VEPŘOVVÉ
Potřebné ingredience
..
Postup přípravy
Vepřové maso
1. Čína 3
2. Maso po Sečuánsku č.1- čína 3
3. Vepřové maso po sečuánsku č.2 3
4. Maso podle Stelly 3
5. Moravský vrabec 4
6. Valašská pečeně…
VEPŘOVÉ ŘÍZKY
Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
Vepřové řízky
1. Trojté řízky 1
2. Řízky v těstíčku 1
3. Řízky v majonéze 2
4. Řízek naruby č.1 2
5. Řízky naruby č.2 2
6. Řízek podle Pálffyho 2
7. Řízky -…
VEPŘOVÉ
Potřebné ingredience
....
Postup přípravy
Vepřové kotlety
1. Děčínský kotlet 2
2. Kotlety Hit 2
3. Kotlety Kazachstán 2
4. Kotlety zapečené se šlehačkou 2
5. Kotleta zapékaná se sýrem 3
6. Kotlety s…
UZENINY
Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
Uzeniny
1. Guláš z buřtů 1
2. Vuřt guláš 1
3. Vuřtový guláš 2
4. Vuřty na pivu č.1 2
5. Vuřty na pivě č.2 2
6. Špekáčky na pivě 2
7. Vuřty v pivním těstíčku…
TĚSTOVINY
Potřebné ingredience
.....
Postup přípravy
Těstoviny, kolínka, špagety, makarony, nudle, knedlíky
Těstoviny
1. Ivančiny těstoviny
1 větší cibule (může být i červená), 1 stroužek česneku (může být i víc),…
RYBY
Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
Ryby
1. Pečená treska s bílou omáčkou 3
2. Treska na cibuli s kapií 3
3. Nadívaná treska 4
4. Vařená ryba 4
5. Škrpin lešo (vařená ryba) 4
6. Psari plaki sto…
KUŘE
Potřebné ingredience
....
Postup přípravy
Kuře
.
1. Kuře kung-pao 5
2. Kuře žiguli 5
3. Kuře Karkulka 5
4. Kuře tahitské 6
5. Kuře floretinské 6
6. Kuře španělské 6
7. Kuře plněné rýží 6
8. Kuře…
HOVĚZÍ SPECIÁLNÍ A JINÉ
Potřebné ingredience
Hovězí speciální – jiné 1. Chateaubriand 1 2. Svíčková Debrecínská 2 3. Svíčkové řezy po Japonsku 2 4. Svíčková pečeně na Budapeštský způsob 2 5. Svíčková pečeně na Szekszáderský způsob 2 6. Hovězí turnedos 3 7. Hovězí Stroganov 3 8. Tatínkova svíčková 3 9. Asijská specialita 4 10. Čínské zázvorové maso 4 11. Falda mimlija (dušená pečeně) 4 12. Biftek 4 13. Bifteky 5 14. Biftek s játry 5 15. Strážnický divoký šíp 5 16. Dušené hovězí ledvinky 5 17. Zebří jazyk 6 18. Vemeno s jogurtem 6
Postup přípravy
1. Chateaubriand
500g svíčkové, olej, pepř, sůl, brambory jako příloha, cibule, žampióny, rajčata, papriky, kečup, červené víno, česnek, solamyl, rybízový kompot, mouka, máslo,…
HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
Potřebné ingredience
.......
Postup přípravy
Hovězí roštěnky
1. Roštěná po Lyonsku 1
2. Roštěnky na pivě 1
3. Roštěnky na kmíně 2
4. Roštěnky na víně s višňovou omáčkou 2
5. Roštěnky alla Hošek 2
6.…
GRILOVACÍ SMĚSY
Potřebné ingredience
...........
Postup přípravy
Grilovací směsi a koření
1. Chilli směs 1
2. Medová směs 1
3. Zázvorová směs 1
4. Sojová směs 1
5. Ostrá směs 2
6. Pivní směs 2
7. Havajská směs 2
8.…