S orchidejemi
Potřebné ingredience
Korpus čokoládový s červenou řepou a ořechový , slepovaný malinovým džemem a pařížským krémem.
Postup přípravy
Potřený nastavovaným máslovým krémem, nahoře potahová hmota s živými orchidejemi.
Hudební
Potřebné ingredience
Sestaveno z korpusů čokoládového s červenou řepou a piškotového. Korpusy pokapané rumem, pomazané rybízovou marmeládou a spojené pařížským krémem.
Postup přípravy
Horní část korpusů pomazané nastavovaným máslovým krémem s přidáním bílé barvy Wilton, aby byl sněhobílý. Nahoře potahová hmota a na ní nalepeny z jedlého papíru noty.
Naháč s hortenzií
Potřebné ingredience
Ořechové pláty, marmeláda s rumem a krém z pomazánkových másel se šlehačkou.
Postup přípravy
Boční stěny a horní strana dortu jsou pomazané nastavovaných máslovým krémem, do kterého je přidána bílá barva Wilton, aby byl sněhově bílý. Na dolní fotce je ta barva líp vidět…
Naháč
Potřebné ingredience
Ořechové korpusy, rozkrojené, natřené rybízovou marmeládou a krémem mascarpone se šlehačkou a ztužovačem.
Postup přípravy
Spojené korpusy seshora potřené máslovým, nastavovaným krémem, di kterého jsem přidala jedlou bílou barvu Wilton, aby byl krém sněhově bílý a na vrchní stranu naaranžovala ovoce,…
Letní dort
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, krém z pomazánkových másel a šlehačky
Postup přípravy
Na dortu mělo být hlavně obilí..... Jenže z něj padaly osiny a tak tam bylo jen symbolicky... No hlavně, že se líbil
Hasičský dort
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, krém z pomazánkových másel,šlehačky a ztužovače, korpusy potřeny malinovou marmeládou a pokropeny rumem.
Postup přípravy
Figurky a potah z modelovací hmoty TOP MODEL. .Výborně se s ní pracuje, je vhodná jak na potažení tak na figurky.
Spongebob
Potřebné ingredience
Ořechové korpusy, krém z pomazánkových másel, šlehačky, želatinového ztužovače a potaženo mléčným domácím marcipánem, figurky a ozdoby vytvořeny z kupovaného marcipánu.
Postup přípravy
Zadání znělo vytvořit figurku Spongeboba...... tak doufám, že se to povedlo.
Mimoni
Potřebné ingredience
Korpus ořechový, krém z pomazánkových másel , šlehaček a ztužovače. Marcipán mléčný.
Postup přípravy
Inspiraci na dort jsem získala zde na MMB, bohužel už nevím od koho. Takže děkuji neznámé cukrářce, která v něm pozná svůj nápad. Moc mi to pomohlo.
Krysáci
Potřebné ingredience
Korpus ořechový a korpus jablko-ořechový, promazáno džemem , krémem z pomazánkových másel se šlehačkou a pařížským krémem.
Postup přípravy
Potaženo mléčným marcipánem, figurky z kupované jedlé modelovací hmoty TOP MODEL.
Woody
Potřebné ingredience
Piškotový mramorový korpus, promazaný rybízovovým džemem s rumem a pařížskou šlehačkou...
Postup přípravy
Potažený mléčným marcipánem, figurka je z modelovací hmoty TOP MODEL. Dortík je určen pro dvouletou "slečnu", která Woodyho miluje.....