BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Italské těstoviny
Potřebné ingredience
Italské těstoviny z tvrdé semoliny, parmezán, česnek, cibule, olivový olej, bylinky, tuňák
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme 8minut al dente, zároveň na olivovém oleji mírně osmahneme cibulku a česnek, přidáme tuňáka, bylinky dle chuti (čerstvá petrželka, bazalka,..) a mícháme až se…
BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Závin se zelím a klobáskou
Potřebné ingredience
listové těsto, kysané zelí, klobáska, koření.
Postup přípravy
Postup stejný jako při klasickém "štrůdlu", akorát náplň je slaná. Na pánvi osmahneme nakrájenou klobásku na trošce oleje, přidáme zelí a podusíme. Poté přidáme koření - česnek,…