BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
TROJBAREVNÉ NOKY
Potřebné ingredience
oranžové noky: 300g brambor+200g. mrkve+hrubá mouka cca 150-200g. sůl. zelené noky: 300g. brambor+50g špenátových listů nebo mraž. špenátu+100-200g. hrubé mouky+sůl. bílé noky: 500g. brambor+ cca 150 g. hrubé mouky+sůl.
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, necháme trochu zchladnout a oloupeme. Mrkev očistíme,uvaříme do měkka .Listy špenátu spaříme a necháme okapat, při mrazenéím špenátu jen rozmrazím …
BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
ZELNÉ ZÁVITKY-jednoduché, lehké a výborné
Potřebné ingredience
Hlávkové zelí-pár listů, šunka-šunkový salám, sýr -plátky, přísady na obalení a tuk smažení.
Postup přípravy
Listy zelí spaříme ve vroucí vodě, vykrojíme košťál, rozřízneme na potř. velikost, na list dáme plátek šunky, plátek sýru, možno osolit, ale sýr i salám jsou již slané, přeložíme,…