BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
JÁTROVKA
Potřebné ingredience
500g drůbežích jater, 10dkg slaniny, 1 cibule, 2 str.česneku, 1 lžička hořtice, 1 masox,sůl, pepř,špetka majoránky, šp.červené papriky, olej, hl.mouka na zahuštění
Postup přípravy
Od malička jsem tvrdý odpůrce jater...než jsem ovšem ochutnala tuhle omáčku:-)))
Játra, cibuli a 1 stroužek česneku pokrájet nadrobno, na rozpálený olej nejdříve…
BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Sametové brambory na šlehajdě
Potřebné ingredience
1-1,5kg Brambor, 1 šlehačka, 2 cibule, 5 str.česneku,1 žampióny,sůl,pepř, 1/2 lžičky vegety, může být kuřecí maso
Postup přípravy
Brambory, cibuli, česnek oloupat - pak brambory a česnek na kolečka, cibuli na půl kolečka, šlehajda smíchat s vegetkou. Do pekáčku skládat brambory, cibuli, česnek, žampiony a…