@ Babicovy dobroty @ Roláda z mladého divočáka plněná…
Potřebné ingredience
Marináda: 3 dcl olivového oleje 1 mrkev 5 stroužků česneku 5 ks bobkového listu 10 kuliček nového koření 10 kuliček celého pepře Příprava masa: 750 g kýty z divočáka 10 plátků slaniny 10 dkg špeku 30 dkg nakrájených hub 2 dcl bílého vína 1 lžíce hořčice 1 lžíce sádla 2 cibule sůl pepř Omeleta: 1 lžíce hrášku 10 dkg nakrájených hub 1 lžíce nakrájené červené papriky 1 lžíce sádla 1 červená cibule 2 vejce hrst petrželky
Postup přípravy
Dva dny předem naložíme kýtu do olivového oleje s mrkví, česnekem, bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem. Z kýty utvoříme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme…
§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§
Potřebné ingredience
* 600 g jehněčího masa * 100 g strouhaného parmazánu * 200 g anglické slaniny * 500 ml piva * česnek * tmavá instantní jíška * máslo * sůl * pepř * tymián * rozmarýn * šalvěj
Postup přípravy
Plát jehněčího masa posolíme a opepříme. Z prolisovaného česneku, sekaných bylinek, oleje a soli umícháme směs, kterou vetřeme do masa a navrch poklademe anglickou slaninu. Maso…