Svíčková z daňka
Potřebné ingredience
dančí maso špek cibule kořneová zelenina halali máslo tymián, celý pepř, nové koření, sůl, koření divočina, bobkový list smetana hl. mouka citron cukr
Postup přípravy
Maso prošpikujeme, na máslo dáme cibuli na půlkolečka, na to kořenovou zeleninu, cukr, citron, opečeme maso ze všech stran, přidáme koření, trochu halali, podlijeme a dáme péct do…
Kančí kýta s karlovarským knedlíkem
Potřebné ingredience
kančí kýta olej kořenová zelenina cibule švestková marináda červené víno koření: celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, rozmarýn (čerstvý), koření na divočinu brusinky cukr citron smetana trošku mražených hub hotová jíška
Postup přípravy
Kýtu odblaníme. Omyjeme a osušíme. Rozpálíme olej. Vložíme maso. Zprudka opečeme ze všech stran. Vyndáme maso.
Do oleje dáme zeleninu, koření, zarestujeme, přidáme cibuli na…