Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
Svíčková z daňka

Svíčková z daňka

Potřebné ingredience

dančí maso špek cibule kořneová zelenina halali máslo tymián, celý pepř, nové koření, sůl, koření divočina, bobkový list smetana hl. mouka citron cukr

Postup přípravy

Maso prošpikujeme, na máslo dáme cibuli na půlkolečka, na to kořenovou zeleninu, cukr, citron, opečeme maso ze všech stran, přidáme koření, trochu halali, podlijeme a dáme péct do…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí kýta s karlovarským knedlíkem

Kančí kýta s karlovarským knedlíkem

Potřebné ingredience

kančí kýta olej kořenová zelenina cibule švestková marináda červené víno koření: celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, rozmarýn (čerstvý), koření na divočinu brusinky cukr citron smetana trošku mražených hub hotová jíška

Postup přípravy

Kýtu odblaníme. Omyjeme a osušíme. Rozpálíme olej. Vložíme maso. Zprudka opečeme ze všech stran. Vyndáme maso.
Do oleje dáme zeleninu, koření, zarestujeme, přidáme cibuli na…

Zobrazit více...

Kategorie