Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
Kapr v alobalu

Kapr v alobalu

Potřebné ingredience

Seznam ingrediencí:
4 plátky kapra
8 dkg másla
5 dkg stolního oleje
1,5 dkg hladké mouky
5 dkg sýru na strouhání
na posypání drobně nasekaná petrželová nať
na pokapání citronová šťáva
4 špetky pálivé papriky, soli

Postup přípravy

Postup přípravy:
Očištěné a osušené porce kapra pokapeme citronem a necháme aspoň 15 min proležet.
Změklé máslo promícháme s petrželkou a strouhaným sýrem. Proleželé porce…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Kapr po Novohradsku

Kapr po Novohradsku

Potřebné ingredience

Seznam ingrediencí:
1 kg kapra nařezaného na podkovy
200 g másla
dle potřeby mletá sladká paprika (část může být pálivá)
dle chuti a potřeby česnek, sůl, hladká mouka

Postup přípravy

Postup přípravy:
Porce kapra osolíme, zakapeme citronem a necháme odležet.
Potřeme rozetřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Na dno pekáče naskládáme…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Guláš z kapra

Guláš z kapra

Potřebné ingredience

Seznam ingrediencí:
1 ks kapra
2 ks větších cibulí
2 stroužky česneku
250 ml Rama Cremefine zakysaný krém
250 ml rybího vývaru nebo vody
2 ks žloutků
špetku mleté papriky
špetku mletého pepře
špetku soli

Postup přípravy

Postup přípravy:
Kapra rozkrojíme na poloviny a velké kosti s páteří odstraníme.
Pak ho nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Zvlášť zpěníme…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Vysněný kapr

Vysněný kapr

Potřebné ingredience

Seznam ingrediencí:
1 ks menšího kapra
dle potřeby máslo
trochu tuku
100 g šunky
150 g žampionů
1 ks cibule
3-4 stroužky česneku
4 lžíce Rama Cremefine ke šlehání
špetku soli
špetku pepře
špetku kmínu
špetku pažitky

Postup přípravy

Postup přípravy:
Kapra naporcujeme, jednotlivé porce potřeme česnekem, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Naskládáme do pekáčku, přidáme tuk a pečeme ve vyhřáté troubě po obou…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Plněný pstruh

Plněný pstruh

Potřebné ingredience

Prstruh,anglická slanina,niva,olej,koření na ryby od Vitany,tymian čerstvý,citron,máslo.,petrželka

Postup přípravy

Pstruha -naplníme směsí:150g niva,anglická 100g na kostičky,k tomu dáme lžičku koření na ryby,ořech másla,olej trošku,nakrájenou petrželku,zamícháme.Naplníme pstruha ,posypeme koř…

Zobrazit více...

Kategorie