Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
Zapečené žampiony plněné rybí směsí

Zapečené žampiony plněné rybí směsí

Potřebné ingredience

Původně jsem chtěla dělat tresku se žampionovou směsí, ale zjistila jsem, že v mrazáku mám jen 2 ks ryby :oD Tak jsem to otočila... Žampiony jsem naplnila rybí směsí. Je to rychlé a lehké jídlo a další možná obměna zapečených žampionů. Lze také využít zbytky již upečených ryb, pak už se nemusí směs tepelně zpracovávat, jen se smíchá.

Postup přípravy

Pro 4 osoby:
2 ks větší tresky (nebo i kousky filé lze použít)
1 velká cibule
3-4 stroužky česneku
16 větších žampionů
olej

Oloupeme žampiony, oddělíme nohy…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius (nebo treska) s houbovou čepicí, příloha houbová rýže

Pangasius (nebo treska) s houbovou čepicí, příloha…

Potřebné ingredience

Pangasius nebo treska (pangasia dneska už nejíme...), plátkový sýr, 2 cibule, česnek, mletý kmín, sůl, pepř, olej, rýže, houby (i mražené), koření na ryby

Postup přípravy

Klasicky uděláme základ na smaženici - na oleji zpěníme 1 cibuli, nasypeme nakrájené houby, podlijeme vodou a chvíli podusíme tak, aby zůstala jen hutnější houbová hmota.…

Zobrazit více...

Kategorie