Zapečené žampiony plněné rybí směsí
Potřebné ingredience
Původně jsem chtěla dělat tresku se žampionovou směsí, ale zjistila jsem, že v mrazáku mám jen 2 ks ryby :oD Tak jsem to otočila... Žampiony jsem naplnila rybí směsí. Je to rychlé a lehké jídlo a další možná obměna zapečených žampionů. Lze také využít zbytky již upečených ryb, pak už se nemusí směs tepelně zpracovávat, jen se smíchá.
Postup přípravy
Pro 4 osoby:
2 ks větší tresky (nebo i kousky filé lze použít)
1 velká cibule
3-4 stroužky česneku
16 větších žampionů
olej
Oloupeme žampiony, oddělíme nohy…
Pangasius (nebo treska) s houbovou čepicí, příloha…
Potřebné ingredience
Pangasius nebo treska (pangasia dneska už nejíme...), plátkový sýr, 2 cibule, česnek, mletý kmín, sůl, pepř, olej, rýže, houby (i mražené), koření na ryby
Postup přípravy
Klasicky uděláme základ na smaženici - na oleji zpěníme 1 cibuli, nasypeme nakrájené houby, podlijeme vodou a chvíli podusíme tak, aby zůstala jen hutnější houbová hmota.…