Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v…
Potřebné ingredience
Vykuchaní pstruzi, čerstvá nebo mražená petržel, citrón, máslo, sůl, alobal
Postup přípravy
1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.
2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj…
Pangasius v listovém těstě
Potřebné ingredience
Pangas koření na ryby, sůl listové těsto kysaná smetana cibulka fenykl půl papriky a jedno rajče šťáva z citronu vejce na potření
Postup přípravy
Na pánvičce krátce orestujeme na másle osolený a okořeněný pangas. Rozválíme listové těsto, potřeme vajíčkem. Na másle od pangase osmahneme cibulku, nakrájený fenykl, papriku i…
MŮJ KRABÍ KOKTEJL
Potřebné ingredience
2 balení krabích tyčinek(Nowaco jsou nejlepší),cibule,majolka,bílý jogurt.Sůl,maličko pepře,maličko cukru,citron.šťáva.
Postup přípravy
Tyčinky oloupu a spařím vřelou vodou,po chvilce je nakrájím na kostiičky,cibuli také na kostičky,ručním mixérem to mírně "posekám"ne úplně mixovat,je z toho potom blato:)!Nakonec…
Grilovana makrela so šampionmi a s Ciabattou
Potřebné ingredience
Makrely,cibula,cesnak,sol,šampiony,maslo
Postup přípravy
Makrely osolime a grilujeme na panvicke alebo na grile.Na oleji spenime cibulu,pridame šampiony a vela cesnaku,spolu podusime(podlejeme troskou vody).Hotovu makrelu prelejeme na…
Pangasius s mrkví
Potřebné ingredience
Filety z pangasiuse, mrkev, sůl, koření, máslo
Postup přípravy
Filety necháme rozmrazit, pak pokapeme citronem, osolíme, okořeníme a klademe do pekáčku, vymazaného máslem. Na horu nastorouháme mrkev a poklademe ještě plátky másla. Zapékáme ve…
Ryba na mrkvi a porku
Potřebné ingredience
Jakákoliv ryba, používám kostky od Nowaca, koření na ryby, porek a mrkev na kolečka, máslo a 1 lžíce hladké mouky, mléko, 10 dkg nivy či eidamu dle vaší chuti
Postup přípravy
Mrkev a porek orestujeme na másle, půlku rozprostřeme na pekáček, poklademe osolenou a okořeněnou rybou, kterou můžeme zakápnout citronem, a poklademe zbytkem zeleniny.V kastrolu…
PANGASIUS v parmazánové krustě
Potřebné ingredience
filety z Pangase, 3 - 4 bílky, sůl, pepř, parmazán strouhaný, máslo na vymazání pekáčku
Postup přípravy
Filety necháme rozmrznout,osušíme a posolíme,popepříme a já zakapu ještě citronem.Připravíme si rozšlenané bílky,do kterých zamícháme tak 3 hrsti strouhaného parmezánu(můžete i…
Zapečené filé -PANGAS- s lečem-SUPER RYCHLOVKA!!!!
Potřebné ingredience
1LEČO VE SKLENICI,10 DKG PLÁTKOVÉHO SÝRA EIDAMU,MÁSLO,MLETÝ PEPŘ, SŮL:-))
Postup přípravy
Pangase osolíme, opepříme,naskládáme do dobře vymazaného pekáčku (máslem).Pokryjeme lečem,plátky sýra,na sýr dáme plátky másla.Pečeme v troubě asi tak 30 minutek:-)) Je to výborná…
KAPŘÍKOVY NUGETY SE SALÁTEM - výýýborné
Potřebné ingredience
Nugety - syrový kapr (může být i naložený nebo jiná ryba), smetana, citrón, česnek, špetka soli. Trojobal -hl. mouka, 1 vejce, strouhanka Salát - pekingské zelí nebo ledový salát, mrkev, ol. olej, sůl, pepř, cukr, citr. štáva.
Postup přípravy
Trošku odlehčení po vánočním kapru s bramborovým majonézovým salátem. Prostě jsem dnes nemohla dceři říct, že bude už třetím dnem kapr a salát. Takže jsem v bleskové rychlosti pro…
Ryba zapečná s rajčaty, žampiony a pórkem
Potřebné ingredience
ryba (záleží, co kdo má rád, a nebo co má zrovinka v mražáku), rajčata, pórek, žampióny, sýr Cottage, kysaná smetana (když zdravě, tak light:-)), česnek, bylinky (oregáno, bazalka), sůl, pálivá paprika ( nebo chilli)
Postup přípravy
1. Do pekáčku narovnáme porce ryby, plátky oloupaných rajčat, pórek, čtvrtinky žampiónů.
2. Smícháme sýr, smatanu, bylinky a prolisovaný česnek, douchutíme paprikou a solí.