Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v…

Potřebné ingredience

Vykuchaní pstruzi, čerstvá nebo mražená petržel, citrón, máslo, sůl, alobal

Postup přípravy

1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.

2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius v listovém těstě

Pangasius v listovém těstě

Potřebné ingredience

Pangas koření na ryby, sůl listové těsto kysaná smetana cibulka fenykl půl papriky a jedno rajče šťáva z citronu vejce na potření

Postup přípravy

Na pánvičce krátce orestujeme na másle osolený a okořeněný pangas. Rozválíme listové těsto, potřeme vajíčkem. Na másle od pangase osmahneme cibulku, nakrájený fenykl, papriku i…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
MŮJ KRABÍ KOKTEJL

MŮJ KRABÍ KOKTEJL

Potřebné ingredience

2 balení krabích tyčinek(Nowaco jsou nejlepší),cibule,majolka,bílý jogurt.Sůl,maličko pepře,maličko cukru,citron.šťáva.

Postup přípravy

Tyčinky oloupu a spařím vřelou vodou,po chvilce je nakrájím na kostiičky,cibuli také na kostičky,ručním mixérem to mírně "posekám"ne úplně mixovat,je z toho potom blato:)!Nakonec…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Grilovana makrela so šampionmi a s Ciabattou

Grilovana makrela so šampionmi a s Ciabattou

Potřebné ingredience

Makrely,cibula,cesnak,sol,šampiony,maslo

Postup přípravy

Makrely osolime a grilujeme na panvicke alebo na grile.Na oleji spenime cibulu,pridame šampiony a vela cesnaku,spolu podusime(podlejeme troskou vody).Hotovu makrelu prelejeme na…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius s mrkví

Pangasius s mrkví

Potřebné ingredience

Filety z pangasiuse, mrkev, sůl, koření, máslo

Postup přípravy

Filety necháme rozmrazit, pak pokapeme citronem, osolíme, okořeníme a klademe do pekáčku, vymazaného máslem. Na horu nastorouháme mrkev a poklademe ještě plátky másla. Zapékáme ve…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Ryba na mrkvi a porku

Ryba na mrkvi a porku

Potřebné ingredience

Jakákoliv ryba, používám kostky od Nowaca, koření na ryby, porek a mrkev na kolečka, máslo a 1 lžíce hladké mouky, mléko, 10 dkg nivy či eidamu dle vaší chuti

Postup přípravy

Mrkev a porek orestujeme na másle, půlku rozprostřeme na pekáček, poklademe osolenou a okořeněnou rybou, kterou můžeme zakápnout citronem, a poklademe zbytkem zeleniny.V kastrolu…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
PANGASIUS v parmazánové krustě

PANGASIUS v parmazánové krustě

Potřebné ingredience

filety z Pangase, 3 - 4 bílky, sůl, pepř, parmazán strouhaný, máslo na vymazání pekáčku

Postup přípravy

Filety necháme rozmrznout,osušíme a posolíme,popepříme a já zakapu ještě citronem.Připravíme si rozšlenané bílky,do kterých zamícháme tak 3 hrsti strouhaného parmezánu(můžete i…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Zapečené filé -PANGAS- s lečem-SUPER RYCHLOVKA!!!!

Zapečené filé -PANGAS- s lečem-SUPER RYCHLOVKA!!!!

Potřebné ingredience

1LEČO VE SKLENICI,10 DKG PLÁTKOVÉHO SÝRA EIDAMU,MÁSLO,MLETÝ PEPŘ, SŮL:-))

Postup přípravy

Pangase osolíme, opepříme,naskládáme do dobře vymazaného pekáčku (máslem).Pokryjeme lečem,plátky sýra,na sýr dáme plátky másla.Pečeme v troubě asi tak 30 minutek:-)) Je to výborná…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
KAPŘÍKOVY NUGETY SE SALÁTEM - výýýborné

KAPŘÍKOVY NUGETY SE SALÁTEM - výýýborné

Potřebné ingredience

Nugety - syrový kapr (může být i naložený nebo jiná ryba), smetana, citrón, česnek, špetka soli. Trojobal -hl. mouka, 1 vejce, strouhanka Salát - pekingské zelí nebo ledový salát, mrkev, ol. olej, sůl, pepř, cukr, citr. štáva.

Postup přípravy

Trošku odlehčení po vánočním kapru s bramborovým majonézovým salátem. Prostě jsem dnes nemohla dceři říct, že bude už třetím dnem kapr a salát. Takže jsem v bleskové rychlosti pro…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Ryba zapečná s rajčaty, žampiony a pórkem

Ryba zapečná s rajčaty, žampiony a pórkem

Potřebné ingredience

ryba (záleží, co kdo má rád, a nebo co má zrovinka v mražáku), rajčata, pórek, žampióny, sýr Cottage, kysaná smetana (když zdravě, tak light:-)), česnek, bylinky (oregáno, bazalka), sůl, pálivá paprika ( nebo chilli)

Postup přípravy

1. Do pekáčku narovnáme porce ryby, plátky oloupaných rajčat, pórek, čtvrtinky žampiónů.
2. Smícháme sýr, smatanu, bylinky a prolisovaný česnek, douchutíme paprikou a solí.

Zobrazit více...

Kategorie