POMALÝ HRNEC - losos
Potřebné ingredience
Porce lososa, bylinky, niva, Gnocchi, smetana
Postup přípravy
Na dno pomalého hrnce nalejeme smetanu, nastrouháme nivu, položíme porce lososa, který nakořeníme bylinkama a dáme pomalit na 1,5 hod. na HIGH, pak přidáme Gnocchi a dopomalíme…
POMALÝ HRNEC - ryba
Potřebné ingredience
Ryby, cibule, česnek, sůl, pomerančový pepř
Postup přípravy
Do pomalého hrnce vložíme ryby, osolíme a přidáme pomerančový pepř, nakrájenou cibuli a česnek. Dáme pomalit na HIGH na 2,5 hodiny. Ze zbytku ryby jsem udělala pomazánku.
Sumeček v omáčce na zelenině
Potřebné ingredience
4 filety sumečka, sůl, omáčka Sweet Sour, rajčata, papriky, cibule
Postup přípravy
Orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájeného sumečka a restujeme dále - cca 5 minut, poté přidáme nakrájená rajčata a papriky a pak omáčku Sweet a necháme jí…
Losos se sýrovou omáčkou
Potřebné ingredience
Losos, sůl, bylinky, kari, smetana, tavené sýry, eidam, niva, těstoviny
Postup přípravy
Lososa nakrájíme na kousky a opečeme na olivovém oleji, osolíme, přidáme bylinky a kari koření. V kastrolu si dáme ohřát smetanu a rozpustíme v ní různé druhy sýrů. Těstoviny…
Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou
Potřebné ingredience
4 filety lososa, citr. šťáva, olivový olej, 1 stroužek česneku, koření- italské bylinky, špetka zázvoru, 1 smetana, 1 KL švestkových povidel, sůl
Postup přípravy
Filety lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a zakápneme citr. šťávou, osolíme, okořeníme. V teflonové pánvi si rozpálíme 1 PL olivového oleje a lososa na něm opečeme z každé…
Jednoduchý losos
Potřebné ingredience
4 filety lososa, citr. šťáva, olivový olej, provensálské koření, kousek másla
Postup přípravy
Filety lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a zakapeme citr. šťávou. Poté lososa okořeníme. V teflonové pánvi si rozpálíme 1 PL olivového oleje a dáme opéct lososa, z každé…
Pangas s brokolicí
Potřebné ingredience
4 filety Pangase, brokolice, koření: provensálské bylinky, česnek se solí, kari, smetana, 150 g sýra na strouhání, olivový olej
Postup přípravy
Filety Pangase omyjeme a osušíme papírovou utěrkou, ochutíme kořením. V pekáčku si rozehřejeme olivový olej a rybu na něm opečeme, vyskládáme v pekáčku vedle sebe, dáme na ní…
Sumeček v sýru
Potřebné ingredience
filety Sumečka ( Pangas ), jakékoliv koření, sýr na strouhání, olivový olej, strouhanka, brambory
Postup přípravy
Filety Sumečka omyjeme, osušíme, dáme koření a následně obalíme v nastrouhaném sýru, ke kterému přidáme trochu strouhanky, aby nám to lépe drželo. Usmažíme na teflonové pánvy, do…
Losos
Potřebné ingredience
Lososvý filet, koření Kotányi česnek + bylinky, citron,olivový olej,brambory
Postup přípravy
Porce lososa omyjeme, osušíme a zakápneme citronem, poté posypeme kořením ( může být různé ). Rozpálíme teflonovou pánev, přidáme 1 lžíci oliv. oleje a lososa z obou stran opečeme…