Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
POMALÝ HRNEC - losos

POMALÝ HRNEC - losos

Potřebné ingredience

Porce lososa, bylinky, niva, Gnocchi, smetana

Postup přípravy

Na dno pomalého hrnce nalejeme smetanu, nastrouháme nivu, položíme porce lososa, který nakořeníme bylinkama a dáme pomalit na 1,5 hod. na HIGH, pak přidáme Gnocchi a dopomalíme…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
POMALÝ HRNEC - ryba

POMALÝ HRNEC - ryba

Potřebné ingredience

Ryby, cibule, česnek, sůl, pomerančový pepř

Postup přípravy

Do pomalého hrnce vložíme ryby, osolíme a přidáme pomerančový pepř, nakrájenou cibuli a česnek. Dáme pomalit na HIGH na 2,5 hodiny. Ze zbytku ryby jsem udělala pomazánku.

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Sumeček v omáčce na zelenině

Sumeček v omáčce na zelenině

Potřebné ingredience

4 filety sumečka, sůl, omáčka Sweet Sour, rajčata, papriky, cibule

Postup přípravy

Orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájeného sumečka a restujeme dále - cca 5 minut, poté přidáme nakrájená rajčata a papriky a pak omáčku Sweet a necháme jí…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos se sýrovou omáčkou

Losos se sýrovou omáčkou

Potřebné ingredience

Losos, sůl, bylinky, kari, smetana, tavené sýry, eidam, niva, těstoviny

Postup přípravy

Lososa nakrájíme na kousky a opečeme na olivovém oleji, osolíme, přidáme bylinky a kari koření. V kastrolu si dáme ohřát smetanu a rozpustíme v ní různé druhy sýrů. Těstoviny…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou

Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou

Potřebné ingredience

4 filety lososa, citr. šťáva, olivový olej, 1 stroužek česneku, koření- italské bylinky, špetka zázvoru, 1 smetana, 1 KL švestkových povidel, sůl

Postup přípravy

Filety lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a zakápneme citr. šťávou, osolíme, okořeníme. V teflonové pánvi si rozpálíme 1 PL olivového oleje a lososa na něm opečeme z každé…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Jednoduchý losos

Jednoduchý losos

Potřebné ingredience

4 filety lososa, citr. šťáva, olivový olej, provensálské koření, kousek másla

Postup přípravy

Filety lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a zakapeme citr. šťávou. Poté lososa okořeníme. V teflonové pánvi si rozpálíme 1 PL olivového oleje a dáme opéct lososa, z každé…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pangas s brokolicí

Pangas s brokolicí

Potřebné ingredience

4 filety Pangase, brokolice, koření: provensálské bylinky, česnek se solí, kari, smetana, 150 g sýra na strouhání, olivový olej

Postup přípravy

Filety Pangase omyjeme a osušíme papírovou utěrkou, ochutíme kořením. V pekáčku si rozehřejeme olivový olej a rybu na něm opečeme, vyskládáme v pekáčku vedle sebe, dáme na ní…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Sumeček v sýru

Sumeček v sýru

Potřebné ingredience

filety Sumečka ( Pangas ), jakékoliv koření, sýr na strouhání, olivový olej, strouhanka, brambory

Postup přípravy

Filety Sumečka omyjeme, osušíme, dáme koření a následně obalíme v nastrouhaném sýru, ke kterému přidáme trochu strouhanky, aby nám to lépe drželo. Usmažíme na teflonové pánvy, do…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos

Losos

Potřebné ingredience

Lososvý filet, koření Kotányi česnek + bylinky, citron,olivový olej,brambory

Postup přípravy

Porce lososa omyjeme, osušíme a zakápneme citronem, poté posypeme kořením ( může být různé ). Rozpálíme teflonovou pánev, přidáme 1 lžíci oliv. oleje a lososa z obou stran opečeme…

Zobrazit více...

Kategorie