Ryba v křupavé krustičce
Potřebné ingredience
Filet z ryby (kapr, treska) Losos se nám k tomu moc nehodil Grilovací koření Bazalka Česnek Sůl Strouhanka
Postup přípravy
Je to jednoduché, filet okořeňte grilovacím kořením, solí, rozmačkaným česnekem a bazalkou a poté jej obalte zlehka ve strouhance. (opravdu jen zlehka, není to smažený řízek)
RYBÍ FILÉ V KŘUPAVÉ KRUSTĚ (z Apetita)
Potřebné ingredience
Porce rybího filé (lepší je čerstvá ryba) a lepší jsou vyšší porce s malým obsahem vody olivový olej strouhanka bazalka,pórek - nemusí být pistáciové oříšky nebo mandle eidam máslo
Postup přípravy
Rybí filé omyjeme, osušíme, osolíme
Připravíme si v misce asi 2 lžíce změklého másla, 4 lžíce strouhanky. trochu bazalky,lžíce nastrouhaného eidamu- Já přidala najemno nasekané…