Ryba zapečná s rajčaty, žampiony a pórkem
Potřebné ingredience
ryba (záleží, co kdo má rád, a nebo co má zrovinka v mražáku), rajčata, pórek, žampióny, sýr Cottage, kysaná smetana (když zdravě, tak light:-)), česnek, bylinky (oregáno, bazalka), sůl, pálivá paprika ( nebo chilli)
Postup přípravy
1. Do pekáčku narovnáme porce ryby, plátky oloupaných rajčat, pórek, čtvrtinky žampiónů.
2. Smícháme sýr, smatanu, bylinky a prolisovaný česnek, douchutíme paprikou a solí.
Steak ze žraloka s hořčično-pepřovou omáčkou a…
Potřebné ingredience
steak ze žraloka, kysaná smetana, francouzská hořčice, pepř (hrubě namletý), široké nudle, směs provensálské koření, Rama Culinesse
Postup přípravy
1. Steaky lehce osolíme, okořeníme pepřem a bylinkami. Krátce opečeme na Ramě.
2. Smetanu smícháme na woku s hořticí, dochutíme pepřem a solí. Prohřejeme
3. Uvaříme…