RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v…
Potřebné ingredience
Vykuchaní pstruzi, čerstvá nebo mražená petržel, citrón, máslo, sůl, alobal
Postup přípravy
1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.
2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Pangasius na hořčici
Potřebné ingredience
Filety, kremžská hořčice, curry, sůl, oregano, rozmarýn, olej
Postup přípravy
Pekáč vymažeme olejem a vyskládáme filetami. Filety osolíme, každou potřeme asi lžící kremžské hořčice, okořeníme curry kořením, rozmarýnem a oreganem. Pekač zakryjeme alobalem a…