Ryba s rýží a kari omáčkou
Potřebné ingredience
Pro 2 osoby: 2 filety (já používám rybu Pangas), smetana, pórek, olej, rýže (já dělám jasmínovou), sůl a kari
Postup přípravy
Rybu opečeme na pánvi z obou stran, přendáme na talíř a uchováme v teple, do výpeku po rybě vhodíme porek nakrájený třeba na kolečka, orestujeme, přidáme kari a zalijeme smetanou,…
Ryba po čínsku
Potřebné ingredience
Pro 2 osoby:
2 filátka ( já používám rybu Pangas), 2 lžíce sojové omáčky (já dávám Tamari sojovku ze zdravé výživy), 2 stroužky česneku, kousek zázvoru (může se klidně vynechat, jako v mém případě) olej na smažení, 200 g listové zeleniny (kapusta, zelí, špenát) a jako příloha rýže nebo čínské nudle
Postup přípravy
Tento recept je z časopisu Apetit, já mám tuto úpravu velmi ráda, je to netradiční a přitom velmi chutné:)))
Rybu pokapeme sojovkou a potřeme prolisovaným česnekem a na…