RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Pstruh na másle
Potřebné ingredience
1 pstruh na osobu,máslo nebo rama,citron,sůl,olej
Postup přípravy
Máme-li pstruhy zmražené,den předem večer je dáme do lednice pomalu rozmrznout.Ostrým nožem odstraníme hlavu,ocas a ploutvičky.Pstruha podélně rozřízneme na 2 půlky,jedeme podél…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Zapečené rybí filé-syté a velmi chutné
Potřebné ingredience
500g rybích filetů,sůl,citron,tekutá Rama,150g cihly,na zálivku-1 kelímek bílého smetanového jogurtu nebo zakys. smetany,2 stroužky česneku,půl lžičky soli,polévková lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy
Rybí filety necháme v ledničce pomalu rozmrznout,nejlépe přes noc.Osolíme je, pokapeme citrónem a necháme chvíli uležet.Mezitím si uděláme zálivku-do jogurtu vmícháme sůl…