Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
mlete maso na špagety

mlete maso na špagety

Potřebné ingredience

1.cibule 500g mleteho masa bobkovy list nove kořeno celej pepř a jinak ja použivam kořeni z justu.takže kdo jak uzna za vhodne.100grajčatoveho protlaku a 300g kečupu

Postup přípravy

cibulku osmažim přidam maso a dobře ho vidličkou roznačkam přidam kořeni a necham 20minut dusit pak dam rajčatovy protlak kečup a necham dal dusit asi 10minut.huste by to mělo byt…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
plněná sekaná

plněná sekaná

Potřebné ingredience

mlete maso koupene vepřove,majoranka,česne,vajíčko,namočený jeden rohlik,sůl,pepř,2x lžice čer.papriky,2x uvařene vejce,slanina,šunka

Postup přípravy

zapracujeme maso jako na klasickou pečenou sekanou na alobalu uvalime placku a doprostřed poklademe slaninou,šunkou, a dvě uvařena vejce na pulku rozkrojená zabalime do alobalu a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MASOVÉ KULIČKY V LEČU

MASOVÉ KULIČKY V LEČU

Potřebné ingredience

1kg mletého, 1 cibule, stroužky česneku, vegetu, sůl, pepř, šubricu (koření na mleté, ale nemusí být), vajíčko, bramborové knedlíky v prášku (nebo strouhanka), 1 mražené lečo, velké lečo ve sklenici (někdy dávám i dvě aby toho bylo víc), kečup, sojovka

Postup přípravy

smícháme mleté maso s nakrájenou cibulí, přidáme stroužky česneku podle chuti, my máme česnek rádi, tak dáváme hodně, dochutíme koření, pokud budete dávat šubricu, tak opatrně,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Karbanátky bez smažení

Karbanátky bez smažení

Potřebné ingredience

maso (kuřecí nebo vepřové nebo i bůček nebo i krůtí - jak je libo) cca 400 grozmrazená mražená zelenina - asi tak hrnek 250 ml (hrášek, mrkev, kukuřice, fazolky - ty ev. krájím na menší kousky) - stačí ráno před plánováným obědem vyndat z mrazáku eidam asi 10 dkgpůlka většího jablka nebo malé celé (vykrájet a okrájet slupku)půlka cibule strouhaný nebo lisovaný česnek (množství podle chuti)majoránka1 vejce2 lžíce solamylu2 lžíce olejesůl

Postup přípravy

Maso, sýr, jablko, cibuli umlít. Přidat ostatní přísady, rozmrazenou zeleninu (tu nemelu).
Zamíchat.
Ev. přidat solamyl dle potřeby, aby konsistence byla jako na…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
RYCHLÉ LASSANGE

RYCHLÉ LASSANGE

Potřebné ingredience

PRO 4 OSOBY
1 balíček lístkového těsta
500g mletého masa ( je jedno jekého, klidně směs)
10dkg krájeného eidamu ( může být ale i jakýkoliv jiný plátkový sýr)
1 vejce
lžička koření od Vitany -steak chilli a šípek
sůl
trocha oleje na vytření misky

Postup přípravy

Vymažeme zapékací misku. Lístkové těsto nakrájíme na tři díly, které pak rozválíme. Mleté maso smícháme se s vejem, solí a kořením. Postupně do zapékací misky prokládáme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Holandský mletý řízek

Holandský mletý řízek

Potřebné ingredience

500 g vepřového bůčku,200 g strouhaného sýra,2 dl mléka,2 vejce,sůl,pepř,strouhanka,mouka,olej na smažení,

Postup přípravy

Bůček zbavíme kůže, kostí, chrupavek a umeleme. Přidáme sůl a mléko a necháme odležet v ledničce alespoň 20-30 minut. Poté vmícháme do masa strouhaný sýr, znovu řádně promícháme,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Celerové karbanátky

Celerové karbanátky

Potřebné ingredience

400gmletého masa(směs vepřového)150gceleru,1 vejce,lžička ml.papriky,sůl,pepř,strouhanka dle potřeby olej na smažení

Postup přípravy

Mleté maso a vejce dáme do mísy.Celer oloupeme a nastrouháme na jemným struhadle.přidáme k masu.Směs ochutím ečervenou paprikou,pepřem a podle chuti osolíme.Potom rukama důkladně…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Rizolety

Rizolety

Potřebné ingredience

Koupené bramborové těsto v prášku,nebo doma udělané. Já si dělám tedy těsto doma je to chutnějšíMleté maso, cibule,česnek sůl,pepř,drcený kmín,trochu mlet.papriky,popřípadě pažitka,nebo zelená petrželka.2 vejce,strouhanka.Také můžeme udělat náplň ze zbytků pečeného masa salámu ,sýru a osmažené cibulky.

Postup přípravy

Na pánvi,osmahneme cibuli,přidáme mleté maso,okořeníme a do měkka opečeme.
Rozválíme si těsto na kulaté placičky ,naplníme vychládlou směsí a zarolujeme,jako palačinku.Obalíme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Pikantní pánev s mletým masem

Pikantní pánev s mletým masem

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby:
750g brambor
2 PL másla nebo oleje
1lžičky soli
1/2 lžičky pepře
2 cibule
1 sladkokyselá okurka
100g anglické
1 PL plnotučné hořčice
1/8 l smetany
250g mletého masa
2 lžičky sekané petrželky

Postup přípravy

1. Brambory nakrájet na 1 cm velké kostičky. Zahřát tuk při střední teplotě, dát brambory, osolit, opepřit. Přikryté nechat změknout, občas obrátit.
2. Cibuli oloupat, nakrájet…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Maso pod čepicí

Maso pod čepicí

Potřebné ingredience

750gmletého masa,1velká cibule,3 lžíce strouhanky,1 sklenka vody,2lžíce kečupu 1 lžička worčestrové omáčky,1lžička loření do ml.mas,olivový olej,pepř,sůl ///// 700gbrambor 5 lžic mléka 30g másla 125g strouhaného sýra

Postup přípravy

Nakrájenou a osmahnutou cibulku,až zesklovatí tak do toho přidáme mleté maso,osolíme,opepříme,koření a zprudka orestujeme dáme worčestr kečup a podlijeme vývarem a pod pokličkou…

Zobrazit více...

Kategorie