Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Arabelčino pštrosí vejce

Arabelčino pštrosí vejce

Potřebné ingredience

600g mletého masa....1 vejce syrové.....4 vejce uvařené....koření: majoránka, sůl, pepř, červená mletá sladká paprika, drcený kmín....2 stroužky česneku....1/2 nakrájené cibule na jemno...trošku strouhanky

Postup přípravy

Nejdřív si uvaříme 4 vajíčka na tvrdo. Pak si ochutíme mleté maso kořením viz.potřebné přísady.
PAk si vememe 1/4 mleté směsi, rozložíme na dlaň a zabalíme do něj vařené vejce…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Bůčkové karbanátky

Bůčkové karbanátky

Potřebné ingredience

-bůček -pár tavených sýrů -sůl -pepř

Postup přípravy

Bůček semeleme na masovém strojku a promícháme s tavenými sýry,osolíme a opepříme.Děláme karbanátky,obalíme ve strouhance a upečeme na oleji,jako přílohu dávám bramborovou kaši…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Bůčková roláda

Bůčková roláda

Potřebné ingredience

-1 kg libového bůčku -3 lžíce solamylu -2 dcl mléka -sůl, pepř., trochu kari -200 g anglické slaniny na kostičky -cibule -párky nebo salám -4-6 vajec

Postup přípravy

Bůček dvakrát semeleme na masovém strojku, přidáme 3 lžíce solamilu, 2dcl mléka, sůl, pepř a trochu kari a směs necháme 24 hod. v chladu uležet,druhý den rozetřeme směs na…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Mlete masko pod perinou

Mlete masko pod perinou

Potřebné ingredience

Ml.bravčove maso,cibula,cesnak,hliva(alebo ine huby),omačka Maggi-rajčinova,sladka smotana,zemiakove pyre,tvrdy syr

Postup přípravy

Cibulku si orestujeme do sklovita,pridame cesnak,huby a nakoniec masko.Restujeme az kym sa masko nezatiahne,potom rozmiešame v smotane omačku a pridame ku masu(ak sa vam zda huste…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Těstoviny(nebo špagety)se směsí z mletého masa

Těstoviny(nebo špagety)se směsí z mletého masa

Potřebné ingredience

těstoviny, olej, cibulku, mleté maso, směs na špagety, č.paprika, oregano, podravka, prolis.česnek 3ks, kečup nebo jeden velkej rajs.protlak

Postup přípravy

těstoviny si uvaříme,na pánvičku dáme malinko oleje,na něm osmahneme cibulku a přidáme mleté maso a opražíme,okořeníme:směs na špagety,č.paprika,oregano,malinko podravky,prolis…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Holandský mletý řízek

Holandský mletý řízek

Potřebné ingredience

500 g mletého míchaného masa, 150g sýra, 1,5 dcl mléka, sůl, pepř, 2 lžíce polotučné hořčice, strouhanka

Postup přípravy

Do masa přidáme sůl, pepř, hořčici a mléko. Pořádně do masa zamícháme a necháme cca 2 hodiny v lednici odležet. Potom vmícháme nastrouhaný sýr na jemno. Tvoříme klasické…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
lasaně (lazagne)

lasaně (lazagne)

Potřebné ingredience

lasaně, mleté maso, sůl, pepř, cukr, lečo zeleninové, plechovka žampionu, plechovka zeleniny (kukuřice, hrášek), cibule, česnek, kečup a malý protlak, strouhaný sýr.

Postup přípravy

Na omáčku osmahneme cibulku na oleji, na ní orestujeme mleté maso, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku pod pokličkou dusíme. Pak přidáme zeleninové lečo, obě…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Krokeťáky se směsí

Krokeťáky se směsí

Potřebné ingredience

1-2 cibule, 4 stroužky česneku, 0,5kg mletého masa, paprika sladká 4 lžičky, 1 lžička pálivé papriky, majoránka,,sůl nebo vegeta těsto na bramborový knedlík (viz v mých receptech s pečenou kýtou)

Postup přípravy

Recept z rychlovek jak já říkám..... brambory jsem měla z předešlého dne.....

recept viz foto

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
golubce(sloven.jídlo)

golubce(sloven.jídlo)

Potřebné ingredience

hlávku bílého zelí,cibuli,uz.bůček,kysané zelí,hl.mouku a mléko na zahuštění a sůl.

Postup přípravy

Nejdříve si umeleme nebo na jemno nakrájíme bůček,který smícháme s uvařenou rýží,né aby tam bylo mnoho rýže.Listy ze zalí odebereme tak,aby se nepotrhali a pak je mírně povaříme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Tchoří bobky

Tchoří bobky

Potřebné ingredience

1 kg mletého masa, koření podle chuti (pepř, kmín, chilli, kari, majoránka, směs koření), sůl podle chuti, 2 vejce, hrst strouhanky. Klidně můžeme použít osvědčený recept na karbanátky nebo na sekanou. Dále 2 balíčky olomouckých syrečků (prsty), hladkou mouku, vejce a strouhanku na trojobal. Tuk na smažení.

Postup přípravy

Vypracujeme směs na karbanátky. Syrečkové prsty rozdělíme na třetiny až čtvrtiny a ty zabalíme do mletého masa, obalíme v trojobalu a smažíme na tuku. DOBŘE ZABALÍME do trojobalu,…

Zobrazit více...

Kategorie