MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Masovo-zeleninový nákyp
Potřebné ingredience
500 g mletého masa, 1 žemle, mléko, 2 vejce, pepř, sůl, trochu vývaru (stačilo 1 dl), 200 g květáku, 200 g mrkve, 150 g hrášku, sůl, olej na vymazání pekáče
Postup přípravy
Květák rozebereme na růžičky, mrkev na kolečka a dáme vařit do osolené vody. Až je zelenina poloměkká, přidáme hrášek a vaříme doměkka. Zeleninu vidličkou namačkáme a necháme…
MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě
Potřebné ingredience
1 balení sekané, mléko, sůl, pepř, cibule, česnek, hořčice, mletá paprika, majoránka, mouka, strouhanka, vejce natvrdo
Postup přípravy
Srnčí hřbet vyložíme alobalem, dovnitř dáme půlku sekané, pak vejce uvařená natvrdo a přikryjeme druhou půlkou sekané. Ještě potřeme hořčicí a dáme péct do trouby na 180°C. Pečeme…