Celerové karbanátky
Potřebné ingredience
400gmletého masa(směs vepřového)150gceleru,1 vejce,lžička ml.papriky,sůl,pepř,strouhanka dle potřeby olej na smažení
Postup přípravy
Mleté maso a vejce dáme do mísy.Celer oloupeme a nastrouháme na jemným struhadle.přidáme k masu.Směs ochutím ečervenou paprikou,pepřem a podle chuti osolíme.Potom rukama důkladně…
Maso pod čepicí
Potřebné ingredience
750gmletého masa,1velká cibule,3 lžíce strouhanky,1 sklenka vody,2lžíce kečupu 1 lžička worčestrové omáčky,1lžička loření do ml.mas,olivový olej,pepř,sůl ///// 700gbrambor 5 lžic mléka 30g másla 125g strouhaného sýra
Postup přípravy
Nakrájenou a osmahnutou cibulku,až zesklovatí tak do toho přidáme mleté maso,osolíme,opepříme,koření a zprudka orestujeme dáme worčestr kečup a podlijeme vývarem a pod pokličkou…