Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
LASAGNĚ (od Báry Nesvadbové)

LASAGNĚ (od Báry Nesvadbové)

Potřebné ingredience

NA BOLOŇSKOU OMÁČKU: 1lžíce olivového oleje, 1 střední cibule, 1 stroužek česneku, 500g mletého masa, 250g oloupaných celých či nakrájených rajčat z plechovky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 4 lžíce červeného vína, 1 lžíce sušené bazalky, sůl, mletý pepř. NA SÝROVOU OMÁČKU: 50g másla, 50g hladké mouky, 600ml mléka, 125g sýra na strouhání, 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku. A PLÁTKY LASANÍ

Postup přípravy

PŘÍPRAVA BOLOŇSKÉ OMÁČKY: Olej, ,jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka. Vmícháme maso, po zhnědnutí masa přidáme rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalku…

Zobrazit více...

Kategorie