MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Pštrosí vejce
Potřebné ingredience
- netučné hovězí maso - česnek - vejce syrová - vejce vařená na tvrdo - voda - sůl - pepř - polohrubá mouka - mletý kmín - majoránka
Postup přípravy
1) Netučné hovězí maso nameleme hodně na jemno
- přidáme syrová vejce, trochu vody, trochu polohrubé mouky, sůl, čerstvě namletý pepř 4 barev, majoráku, mletý kmín, česnek a…
MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Nejlepší sekaná od tchýně
Potřebné ingredience
- mleté maso (hov. + vepřové 1:1)
- koření na ml. masa
- česnek
- sůl
- pepř
- polohr. mouka
- voda
- vejce
Postup přípravy
Mleté maso promícháme s kořením, solí, pepřem, vejcema a česnekem.
Přidáme trochu vody a trošku polohrubé mouky.
Lepší sekanou jsem nikdy nejedla.
Je šťavnatá, moc dobrá!…