Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
UHERSKÉ ZELÍ

UHERSKÉ ZELÍ

Potřebné ingredience

Recept na uherské zelí 25. 2. 2010 - Zelí, mleté, zelí, mleté... Zapečený sendvič z více vrstev vařeného zelí s osmahnutou cibulkou a mletého masa skutečně zve ke stolu prostřenému ve Velké maďarské nížině. Jó étvágyat (dobrou chuť)! Potřebujeme · 0,75 kg kysaného zelí · 600 g mletého masa (libový bůč· ek napůl s hovězím) · sůl, pepř · lžíci mletého kmínu · 120 g sádla · lžíci mleté sladké papriky · 2 lžíce hladké mouky · 5 vajec · 200 ml mléka · 2 cibule

Postup přípravy

Jak na to:
Zelí povaříme s kmínem, scedíme a důkladně vymačkáme vodu. V kastrolu na sádle (nebo na slanině) osmahneme dozlatova drobně nakrájenou cibuli a vše vmícháme do zelí…

Zobrazit více...

Kategorie