Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
BRAMBORY ala LASAGNE

BRAMBORY ala LASAGNE

Potřebné ingredience

Brambory nakrájíme na plátky, do pekáče dáme vrstvu brambor, osolit, opepřit\r\nZ mletého masa připravíme směs ( mleté maso, orestovat na cibuli, přidat loupaná rajčata, pepř, jakékoliv koření, já dávám bazalku, trochu grilovacího a česnek - něco jako boloňská omáčka ), \r\ndát vrstvu na maso a dát péct cca 1 hodinka.\r\nPoslední vrstva je bešamel, nalít na směs a nechat už jen dozlatova. \r\nVýborná mňamka .

Postup přípravy

dodám

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněné brambory

Plněné brambory

Potřebné ingredience

• 450 g mletého hovězího masa • 1 cibule, pokrájená nadrobno • trocha worcestru na dochucení • 300 ml hovězího vývaru z kostky • 1 lžíce rajčatového pyré • 4 velké brambory • trocha mléka • oříšek másla • 50 g strouhaného sýra, nejlépe čedaru • sůl a čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Maso osmažte na cibulce dohněda. Zastříkněte worcestrem a ještě minutku poduste. Přilijte vývar a rajčatové pyré. Zakryjte, stáhněte plamen a zvolna duste ještě dvacet minut.…

Zobrazit více...

Kategorie