Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
VYNIKÁJICÍ VEPŘOVE ZAPEKÁNÉ V KERAMIKE

VYNIKÁJICÍ VEPŘOVE ZAPEKÁNÉ V KERAMIKE

Potřebné ingredience

krkovička,cibule,brambory,mrkev,celer,ptržel,sušene švestky a merunky,olej,voda,sůl,kořeni

Postup přípravy

Vspěnime na oleji nakrajenou cibuli,přidáme maso na kousky,osolene a okořeněne,přidame syrove brambory na kousky a kořeněnovou zeleninu na kousky(podle libosti i nemusi byt),a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové v tlakáči s lečem

vepřové v tlakáči s lečem

Potřebné ingredience

vepřové maso(kýta), sklenice leča, koření-kari,parika sladká, 1kostka masoxu,

Postup přípravy

vepřové maso(na kostičky nakrájené) orestujemena oleji, přidáme papriku, trochu kari, pak vlijeme lečo a přihodíme kostku masoxu,pokud je třeba ještě přidáme vodu a uzavřeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní pochoutka.)

Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní…

Potřebné ingredience

brambory,vepřová konzerva,cibule

Postup přípravy

Tento receptík je naprosto perfekntí!! Ani nevím kde jsem na něho přišla...už to dělám dlouho a vždycky když to dělám tak si to chci nefotit..a nikdy jsem to nestihla páč se to…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Skvělé pečené maso se zeleninou

Skvělé pečené maso se zeleninou

Potřebné ingredience

Asi 1/2 kg vepřového masa/nebo i kuřecí/,sáček mražené zeleniny podle stavu mrazáku,koření co máme nejraději(grilovací koření,koření na drůbež koření na steak....)sůl,pepř,paprika,kmín,olej kousek másla,voda

Postup přípravy

vezmu maso,nakrájím ho na kostičky,přidám koření jaké máme rádi...někdy na drůbež,jindy grilovací,někdy jen papriku,sůl,pepř,kmín a nasypu celý sáček mražené zeleniny,podle toho…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÉ KOTLETY KUNOVJANKOU, ŠUNKOU A SÝREM  !!!

PLNĚNÉ KOTLETY KUNOVJANKOU, ŠUNKOU A SÝREM !!!

Potřebné ingredience

4 kotlety, 1 sklenice kunovjanky, šunka, plátkový sýr

Postup přípravy

Naklepeme si kotlety, dáme je do pekáče, poklademe na ně kunovjanku, přikryjeme šunkou, sýrem, přidáme do pekáčku 4 plátky másla a cca 1,5 dcl vody a zakryjeme alobalem. Cca půl…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MAĎARSKÝ ŘIZEK - VYNIKAJÍCÍ a RYCHLÉ

MAĎARSKÝ ŘIZEK - VYNIKAJÍCÍ a RYCHLÉ

Potřebné ingredience

vepřové maso cibule červená paprika (koření) sůl olej

Postup přípravy

Maso naklepeme, po obou stranách osolíme a poprášíme červenou paprikou. Dáme péct na pánev. Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Jedna větší cibule na jeden řízek…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO S HOUBAMA V JEDNOM HRNCI +++

VEPŘOVÉ MASO S HOUBAMA V JEDNOM HRNCI +++

Potřebné ingredience

vepřové maso -kotleta kýta nebo krkovička, sůl, mletý kmín, paprika sladká, cibule, masox, podravka( nemusí být ), hřibky mražené + žampiony , hladká mouka + voda, grilovací koření,

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli ,cibuli dáme bokem a orestujem naklepané solené a opepřené maso ,orestujem z obou stran přidáme masox a veškeré koření podlijeme vodou přidáme houby…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Masový štrůdl

Masový štrůdl

Potřebné ingredience

Listové těsto,protlak,česnek,salám na kolečka 20dkg,nebo anglickou, sýr na plátky můžeme prodat nivu,kyselé zelí.

Postup přípravy

Těsto rozválíme na štrůdl,česnek nastrouháme a smícháme s protlakem a těsto tím namažeme,poklademe salám nebo ang.slaninu navrch poklademe sýr a nivu a kyselé zelí.Štrůdl stočíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SPRÁVŇÁCKÝ ŘÍZEK

SPRÁVŇÁCKÝ ŘÍZEK

Potřebné ingredience

vepřové maso, hl.mouka, vejce, strouhanka, olej, sůl, pepř (nemusí být), česnek kdo má rád.

Postup přípravy

vepřové maso si nakrájíme na silnější plátky, NEKLEPEME!!!
každý plátek pořežeme nožem, tak aby jsme plátek masa neprokrojili.
Potom plátky posolíme úplně malinko,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++

NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÝ BŮČEK, SŮL, BOBKOVÝ LIST, NOVÉ KOŘENÍ, PEPŘ, GRILOVACÍ KOŘENÍ.

Postup přípravy

Bůček hodně osolíme,načesnekujem a propýcháme naložíme do sáčku s 1 dcl převařené vody zavážeme aby tam nebyl vzduch dáme do lednice asi na týden. Potom ze sáčku vyndáme a…

Zobrazit více...

Kategorie