Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Debrecínské kotlety

Debrecínské kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety,1 větší cibuli,4 stroužky česneku,lžička sladké papriky,2 sterilované okurky,4 lžíce kečupu,sůl pepř a hl.mouka

Postup přípravy

Kotlety naklepeme,osolíme,opepříme a obalíme v hl.mouce.Potom dáme na rozehřátý olej na pánvi osmažit,aby se kotlety zatáhly,poté je vyjmeme a na témž oleji osmažíme na kolečka…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh

Katův šleh

Potřebné ingredience

50 dkg kýty nebo plecka,, 2 větší cibule,, 3 okurky (sladkokys.nálev),, 1 kapie červená,, 1 paprika žlutá,, sůl pepř 2 dl kečupu 2 chilli papričky olej .

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na oleji s cibulí nakrájenou na kolečka orestujeme doměkka. Přidáme kapie nakrájené na proužky, okurky na kostičky, feferonky a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hlívový bůček se zázvorem -MOOOC DĚKUJI BIBINCE

Hlívový bůček se zázvorem -MOOOC DĚKUJI BIBINCE

Potřebné ingredience

Suroviny: Libovější bůček(kdo ho nerad, může dát jinou část vepřového), 3 cibule, 5 kusů hlívy(může být klidně víc), 1 lžíce zázvoru, 1 lžíce koření na vepřovou pečeni, hladká mouka na obalení masa, olej, Solamyl, pepř, sůl

Postup přípravy

Postup:

Bůček si nařežeme jakoby na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme, obalíme v mouce a prudce osmažíme po obou stranách, k němu přidáme všechny nakrájené cibule,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bravčové masko po thajsky

Bravčové masko po thajsky

Potřebné ingredience

asi 1/2 kg stehna alebo pliecka (da sa použit aj kuracie masko),cibula,cesnak, bravčova mast,sol,korenie,orientalne korenie (zmes),hladka muka,opražene arašidy,ananasový kompot

Postup přípravy

Je to sice stary receptik ešte zo Života,ale za to rychly a dobry.Neviem či ma niečo spoločne s thajskou kuchynou ,ale kto ma rad kombinaciu maska s ovocim tak si isto pochutí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové placičky

vepřové placičky

Potřebné ingredience

1Kg masa ,1malé léčo,5 vajec,3-4 lž solamylu,sul, pepř ,gril koření,2lž oleje, .,-olej na smažení.

Postup přípravy

Maso nakrajíme na malé kostičky osolíme ,opepříme,ochutíme grilovacím kořením,dáme olej,léčo ,vejce ,solamyl. všechno promícháme a necháme přes noc odležet .Pak už pouze smažíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RYCHLÁ KRKOVICE naložená a pečená na plechu

RYCHLÁ KRKOVICE naložená a pečená na plechu

Potřebné ingredience

vepřová krkovice MARINÁDA -červená paprika mletá, kari koření, grilovací koření, pepř, sůl, nakrájená cibule, worčestr a olej

Postup přípravy

Krkovicu nakrájíme na plátky, ne moc slabé ani silné, tak akorát a NEKLEPEME JI!
Plátky masa naskládáme do misky a každý pomažeme marinádou. Já si masíčko nakládám den předem.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Manželovi rošťáci

Manželovi rošťáci

Potřebné ingredience

4 kotlety, 2 vejce, hořčice, sojová omáčka, solamyl

Postup přípravy

Naklepeme 4 kotlety. Dvě vejce rozšleháme, vmícháme do nich lžici plnotučné hořčice, lžíci sojové omáčky a lžičku solamylu. Do tohoto těstíčka vložíme kotlety a necháme je v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní dušené plátky

Přírodní dušené plátky

Potřebné ingredience

4-6 plátků masa(kýta,plec) 1 velká cibule 1 hovězí bujon sladká paprika pepř,sůl,kmín trocha mouky

Postup přípravy

Maso naklepeme a okořeníme z obou stran,paprikou,solí,pepřem a
poprášíme moukou.
Na rozpáleném oleji postupně osmažíme z obou stran,vyjmeme a dáme stranou.
Cibuli…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

Potřebné ingredience

400g vepřové plece, 120g párku, 200g kysaného zelí, 40g slaniny, 40g tuku, 40g kyselé smetany, 35g hladké mouky, 40g cibule, 1 vejce, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce plnotučné hořčice, špetka mletého pepře, 1 lžička mleté papriky, trochu citronu a soli

Postup přípravy

Osmahneme cibulku, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, párek, slaninu, opečeme a přidáme vodu, dusíme, přidáme zelí.Až bude maso téměř měkké, omáčku zahustíme,přidáme vejce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové bratislavské plecko -MOOC DĚKUJI Merylas

Vepřové bratislavské plecko -MOOC DĚKUJI Merylas

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřové plece, sůl, olej, 1 větší cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku - 30 g, 40 g hladké mouky, zhruba 2 dl mléka a trochu sladké smetany, citrónová šťáva, 1 vařená malá mrkev a kousek celeru, 1 sterilovaná okurka, 1 lžíce hrášku

Postup přípravy

Postup:

Na oleji osmahneme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené maso, to taky ze všech stran opečeme, pozor, nespálíme cibuli, přidáme rajčatový protlak,…

Zobrazit více...

Kategorie