Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové v mrkvové omáčce

Vepřové v mrkvové omáčce

Potřebné ingredience

Plec nebo krkovička, 3-4 mrkve, cibule, sůl, bobkový list, nové koření, cukr, citronová šťáva, instantní jíška

Postup přípravy

V papiňáku osmažíme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky nebo plátky. Zprudka opečeme, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme mrkev, kterou jsme předtím v sekáčku rozsekali…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízek Ondráš

Řízek Ondráš

Potřebné ingredience

Těstíčko jako na bramboráky,jen děláme trošku řidší a přidáme kapku mléka-\\r\\nnamleté nebo nastrouhané brambory,česnek,cibule,vajíčko,sůl,pepř,majoránka,hladká mouka a kapku mléka

Postup přípravy

Vepřovou kotletu dáme do těstíčka a smažíme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŠPÍZ V ALOBALU

ŠPÍZ V ALOBALU

Potřebné ingredience

VEP.MASO-ČERVENÁ PAPRIKA-ZELENÁ PAPRIKA-CIBULE-PATIZON- KOŘENÍ ADŽIKA(DĚTEM NEDÁVÁM) A PEČENÉ KUŘE-DÁVÁM BEZ SOLI A GLUT.I DĚTEM

Postup přípravy

JELIKOŽ NAŠE DĚTI ŠPEJLE POLÁMALI DALA JSEM TO DO ALOBALU
A NAPROSTO FAMÓZNÍ......
ALOBAL NA TO STŘÍDAVĚ ZELENINU A MASO KOUSÍČEK MÁSLA(1/2 PLÁTKU)
KOŘENÍ S CITEM A V TOM…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Uzené maso, jako lahůdka -MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Uzené maso, jako lahůdka -MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Potřebné ingredience

Suroviny: Kus uzeného masa(byla krkovice), 1 cibule, 6 neloupaných stroužků česneku, trošku octa, trošku cukru, 250 ml světlého piva, 10 hřebíčků, lžička Solamylu(nemusí být), voda.

Postup přípravy

Postup:

Uzené maso si opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem. Pak si nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bůčková roláda

Bůčková roláda

Potřebné ingredience

1 kg libovějšího bůčku - slabší, aby se dal stočit, cca 2 cibule, cca 2 str. česneku, plnotuč. hořčici, sůl, kmín, pekáč, vodu, provázek.

Postup přípravy

Bůček potřeme hřčicí, rozmačným česnekem a hodně solí a zabalíme, svážeme prováznkem, a povrch osolíme a okmínnujeme. Dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou na kostičky cibulkou,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička v hořčicové omáčce

Krkovička v hořčicové omáčce

Potřebné ingredience

4 silnější plátky vepřové krkovičky, sádlo, 1 cibule, 1 bobkový list, 2-3 kuličky nového koření, 2-3 lžíce plnotučné hořčice, 25ml smetany, hladká mouka, sůl

Postup přípravy

Plátky masa osolíme a na rozehřáté, sádle po obou stranách opečeme. Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou. Přidáme bobkový list, nové…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SELSKÝ GULÁŠ

SELSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

250g hovězího masa na guláš, 250g vepřového masa ( plecko ), 250g mletého masa, 250g uzeného masa, 250g točeného salámu, 250g cibule, 250g paprik ( barevné ). 125 ml zakysané smetany a 1 šašliková omáčka - to smíchat.

Postup přípravy

Po vrstvách naskládat do pekáče a přelít směsí smetany a šašlik. omáčky. NESOLIT.
Péct 2,5 - 3 hod v troubě na 180° až 200°.
Příloha: bílé pečivo, nejlépe bageta.
Je to…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky alá ptáček

Vepřové plátky alá ptáček

Potřebné ingredience

vepřová kýta cibule kyselá okurka párek špek sádlo sůl, pepř, zázvor hl. mouka hořčice

Postup přípravy

Maso prošpikujeme špekem, párkem, okurkou. Opečeme na sádle. Maso vyndáme. Na sádlo dáme cibuli na půlkolečka, špek. Opečeme. Vrátíme maso, přidáme okurku. Osolíme, opepříme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŘÍZEK V KAŠI

ŘÍZEK V KAŠI

Potřebné ingredience

JAKÝKOLIV USMAŽENÝ ŘÍZEK,BRAMBOROVÁ KAŠE

Postup přípravy

DO PEKÁČKU DÁME HOTOVOU BRAMBOROVOU KAŠI NA TO NASKLDÁME KLASICKY USMAŽENÉ ŘÍZKY A NA TO OPĚT KAŠI A DÁME ZAPÉCT DO TROUBY.PEČEME TAK DLOUHO DOKUD NÁM KAŠE NEZEZLÁTNE.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety na ananasu .MOOC DEKUJI SLOVENCE MAMINCE TEJAJA

Vepřové kotlety na ananasu .MOOC DEKUJI SLOVENCE…

Potřebné ingredience

Suroviny: 2 rezne z bravčového (vepřového) karé s kosťou, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 lyžica tmavej sójovej omáčky, 1 lyžica paradajkového pyré alebo pretlaku, 1 ananásový kompót, 1/2 lyžičky mletého chilli, 1 lyžička čínskeho korenia piatich chutí alebo korenia na kung pao, ryža, mrazená zeleninová zmes (akýkoľvek druh zmesi )

Postup přípravy

Mäso umyjeme a osušíme a zľahka vyklepeme. Okoreníme zľahka čínskym korením a pečieme pomaly na rozohriatom oleji v panvici z každej strany asi 15minút. Pred dokončením na panvicu…

Zobrazit více...

Kategorie