Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
SUPER RYCHLÝ OBĚD PRO NÁVŠTĚVU, URČITĚ PŘEKVAPÍTE

SUPER RYCHLÝ OBĚD PRO NÁVŠTĚVU, URČITĚ PŘEKVAPÍTE

Potřebné ingredience

Vepřová krkovička (podle počtu strávníků) cibule,pórek, zelená/bílá paprika anglická slanina grilovací koření,koření na steaky, česnek, pytlíček na pečení,prodává například DM drogerie

Postup přípravy

Maso omyjeme,osušíme a okořeníme podle libosti - já dala trochu gril. koření pro barvu,koření na steaky, a prolisovaný česnek, můžeme potřít maso i hořticí.
Do pečícího…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dušená mrkev s pečeným masem :-)

Dušená mrkev s pečeným masem :-)

Potřebné ingredience

Mrkev,brambory,maso(množství dle potřeby :-)),sůl,cukr,mletý pepř,česnekkmíncibule,sádlo,voda.

Postup přípravy

Mrkev nakrájíme na kolečka dáme do kastrůlku s rozpuštěným másle podlijeme malinko vodou přidáme cukr podle chuti mletý pepř špetku soli a dusíme do měkka.

Pečené maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička na mexický způsob můj recept

Krkovička na mexický způsob můj recept

Potřebné ingredience

4 nasekané krkovice,sůl,pepř,plnotučná hořčice,grilovací pálivé koření,Naložené Mexické fazole,voda

Postup přípravy

Krkovice naskládám do pekáče(neklepala jsem je) osolím,opepřím,posypu grilovacím kořením,pomažu hořčicí.Pak k tomu přidám fazole i s nálevem a zaleju mírně vodou.Dám do trouby a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zabíjačkový guláš podomácku...chlapy vám budou zobat z ručky..

zabíjačkový guláš podomácku...chlapy vám budou zobat z…

Potřebné ingredience

vepřová plec 1.5kg,vepřový bok1kg libovější,vepřová játra 30dkg,cibule1kg,špek15dkg,sůl,pepř,majoránka,česnek,(pokud budete chtít super gulášek,tak ještě jeden vepř.jazyk,jednu vepř.ledvinku očištěnou,půl vepřového srdíčka)tvrdý chléb,

Postup přípravy

nejdříve nakrájíme na drobno špek a na hrubo cibuli,zpěníme špek a do něj dáme cibuli a necháme pomalu dělat do tmava ne černa,ale do hněda.mezi tím rozpálíme troubu na 200°C.do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Košiny maso

Košiny maso

Potřebné ingredience

4 ks vepřové řízky | plátky ang. slaniny | bazalka | 2-3 ks rajčata | pivo | sýr cihla

Postup přípravy

Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou. Chvíli posmažíme a poté přidáme rajčata nakrájené na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
"Tomášova zapečená mísa" - okoukáno v jedné naší (karlovarské) hospodě-ÚŽASNÁ ŇAMINA :-)

"Tomášova zapečená mísa" - okoukáno v jedné…

Potřebné ingredience

Uvařené brambory,kvalitní maso (původní recept je z vepřové panenky,ale může být i hovězí svíčková,já dokonce dala hovězí zadní a taky to šlo...),paprika(kapie),smetana(stačí 12%),stouhaný sýr,cibule,sůl,pepř.

Postup přípravy

V obrázkách...

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÉ ŘÍZKY-KAPSY

PLNĚNÉ ŘÍZKY-KAPSY

Potřebné ingredience

4 plátky masa,80g šunky(nakrájíme na kostičky),2vejce,50g hrášku,máslo,sůl,hladká mouka a strouhanka na obalování,olej na smažení a párátka.

Postup přípravy

Na pánvi ohřejeme máslo,přidáme nakrájenou šunku,hrášek a 1 vejce a mícháme až směs zhoustne.Dle chutí osolíme.Řízky nařízneme,naklepeme,osolíme a dáme nádivku.Pak spíchneme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE REMKOVÉ!!!

Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE…

Potřebné ingredience

Suroviny: Plátky krkovice podle počtu strávníků, na každou krkovici jedna menší cibule, dionská, nebo jiná ostřejší hořčice, plátky anglické, na každý kousek aspoň 3 plátky, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:

Krkovici nenaklepáváme, osolíme, opepříme a hodně z obou stran potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme jednu menší, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky anglické,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
HORŃÁCKÝ GULÁŠ

HORŃÁCKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

vepř.kýta nebo plec,cibule,paprika,lečo,žampiony,klobása,červ.fazole

Postup přípravy

zpěníme cibuli,orestujeme na kostičky nakrájené maso a zaprášíme trochou papriky,necháme dusit maso do měkka......až je maso hotové přidáme žampiony bud sterilované nebo čerstvé …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové plátky

Pikantní vepřové plátky

Potřebné ingredience

2 vejce 2 lžíce solamylu 2 lžíce kečupu 1 lžička pepře 1 lžička soli 1 lžička pálivé papriky špetka majoránky utřený česnek

Postup přípravy

Vepřové plátky nechat 24 hodin ležet v láku,potom opéct a podávat třeba s bramborovou kaší,brambory nebo hranolkami. Nakládám i kuřecí maso nebo krůtí.

Zobrazit více...

Kategorie