Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky na žampionech a cibulce

Vepřové plátky na žampionech a cibulce

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ PLÁTKY ŽAMPIONY CIBULE¨ OLIV OLEJ SŮL PEPŘ SOJOVÁ OMÁČKA WORCESTROVÁ OMÁČKA ČESNEK SUŠENÝ MAJORÁNKA

Postup přípravy

NEJDŘÍVE SI PLÁTKY MASA NALOŽÍME NA PEKÁČEK,ZAKAPEM OLIV OLEJEM,POKAPEME SOJOVKOU,WORCESTROVOU OMÁČKOU,OSOLÍME,OPEPŘÍME,ŠPETKU MAJORÁNKY,PEPŘ A SUŠENÝ ČESNEK.
(PLÁTKY MÁME…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hrbaté maso

Hrbaté maso

Potřebné ingredience

krkovice, rohlíky, mléko sůl, vejce, cibule žampióny, šunka sýr, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme a dáme do pekáče. Směs: připravíme si rohlíky /na kostky/, mléko a vejce, orestujeme cibuli a žampióny, šunku /na nudličky/ : tuto směs přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Roláda z vepřového masa s výbornou šťávou

Roláda z vepřového masa s výbornou šťávou

Potřebné ingredience

Vepřová kýta, vše co máte rádi (dva druhy salámu, cihla, niva, párek) případně míchaná vajíčka a zelenina. Sůl, hořčice a moje marináda a 1/2 - 1 kostka masoxu.

Postup přípravy

Kotletu si rozkrájíme tak, aby vznikl plát masa a rozklepeme. Osolíme, potřeme hořčicí, naskládáme suroviny, smotáme, ovážeme nití a naložíme na 24 hodin do marinády. Po naložení…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♦♦♦ ZAVAŘOVANÉ VEPŘOVÉ MASO VELKÁ DELIKATESA ♦♦♦

♦♦♦ ZAVAŘOVANÉ VEPŘOVÉ MASO VELKÁ DELIKATESA ♦♦♦

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ PLEC,VEPŘOVÝ BOK,VEPŘOVÉ KŮŽE,SŮL VODA ,PAŘÁK A TEPLOMĚR

Postup přípravy

1/ Vepřovou plec,vepřový bok a kůže si nakrájíme na kostky asi 5*5 cm kůže na proužky.Pořádně properu ve vodě.( na kůžích nesmí být štětiny)
2/ Vymiju si pořádně flašky na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++

PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++

Potřebné ingredience

bůčkový plát, sůl, plnotučná hořčice, anglická slaninina, mleté maso asi 1/2 kg, okurky 5 ks, vajíčka vařené 4 ks, koření do mletého masa, párek, sýr,dá se přidat rostlá paprika hrášek ale to jsem neměla.

Postup přípravy

Vepřový bůček naklepeme nebo koupíme už hotový naklepaný.Jemně osolíme,pocákáme plnotučnou hořčicí a rozetřeme naskládáme anglickou slaninu.Připravíme si mleté maso :které jsme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Velikonoční nádivka se žampionama

Velikonoční nádivka se žampionama

Potřebné ingredience

1 krabička čerstvých žampionů (asi250g), 6 rohlíků, 5 vajec+ malinko vody, hrst zelené petrželky (kudrnky) , hrst kopřiv, jarní cibulka s natí, 3 cibule, máslo, 1 lžíce vegety, pepř, kmín, 1/2 kg uzeného masa, opravdu malinko soli protože vegeta obsahuje sůl

Postup přípravy

Nakrájet cibuli nahrubo - nechat zesklovatět, přidat nahrubo pokrájené žampiony, drcený kmín, pepř, sůl a pak uzené maso, chvilinku podusit. Nasekáme bylinky, jarní cibulku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh

Katův šleh

Potřebné ingredience

500 g kýty nebo plecka olej grilovací koření sklenice Kunovjanky (340 g ) kečup

Postup přípravy

Kýtu (nebo plecko) nakrájím na malé kousky a dám orestovat na pánev. Až je maso orestované, posypu grilovacím kořením, zamíchám a vliju celou sklenici Kunovjanky i s nálevem.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Roztrhané mäsko

Roztrhané mäsko

Potřebné ingredience

mäso vhodné na pečenie (bravčove,hovädzie,jahňacie...)

Postup přípravy

Večer pred pečením si urobíme marinadu .Ja som robila z coca-coly,korenia,kečupu,horčice,sojovej omačky a cesnaku.Ale samozrejme si možete urobit podla seba.Umyte mäsko(cely kus)…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety s bramborem a šlehačkou.

Zapečené kotlety s bramborem a šlehačkou.

Potřebné ingredience

Kotlety, brambory, šlehačka, sůl a pepř.

Postup přípravy

Kotlety nasolím a naklepu. Pokud nepočítám s malou s obídkem, tak i opepřím. Nakrájím brambory na kousky, nebo kolečka. Do pekáčku vložím vrstvu brambor, osolím, na ně položím…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Masová směs s bramboráčky a oblohou

Masová směs s bramboráčky a oblohou

Potřebné ingredience

na masovou směs : vepřová kýta, 4 lžíce oleje, sojová omáčka, kapie, rajčata, cibuli, sůl, pepř, petrželka obloha:nejlépe ledový salát, kapie, rajčata příloha: bramboráčky (je lepší je mít menší)

Postup přípravy

Vepř. maso nakrájíme na nudličky,trošku osolíme, opepříme, dáme cca 2-3 lžíce oleje, zakapeme sojovou omáčkou. Soli moc nedáváme, protože sojová omáčka je taky slaná, tak aby to…

Zobrazit více...

Kategorie