Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
♣♣♣Segedínský guláš♣♣♣

♣♣♣Segedínský guláš♣♣♣

Potřebné ingredience

1 kg plecka,500 g kysaného zelí,šlehačka,sůl,pepř,sladká paprika,hladká mouka,drcený kmín,sádlo,2 cibule,

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nasekanou cibulku,přidáme na kostky nakrájené maso,prudka osmahneme,pak ztlumíme,zaprášíme paprikou,pepřem a kmínem,lehce osolíme a opékáme do poloměkka,pak…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlé rizeto na zítra!!!!

Rychlé rizeto na zítra!!!!

Potřebné ingredience

vepřová konzerva,bonduelee zelenina(supr vec),rýže,cibule!!!

Postup přípravy

osmažit cibuli na to dát né zrovna né zdravou vepřovou konzervu,osolit,přidat bonduelku a na záver uvařenou rýži!!sul

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní řízky z trouby s jasmínovou rýží

Přírodní řízky z trouby s jasmínovou rýží

Potřebné ingredience

vepřové plátky masa, hladká mouka, sůl, pepř, jasmínová rýže,

Postup přípravy

Tento recept mám od tchýně, je jednoduchý a maso vynikající. Jako příloha je nejlepší jasmínová rýže, ale samozřejmě záleží, kdo co má rád.
My s tchýňkou tento recept děláme v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g plecka, 1 cibule, několik plátků sušeného česneku, 2 stroužky čerstvého česneku, půl sáčku drceného kmínu, špetka mletého koriandru, špetka uzené papriky (lze vynechat), špetka adžiky koření, kelímek přírodního sýru Cottage (150 g), olej, Ceres soft na smažení apod, vývar, voda, na podlití nebo vodou, sterilovaná zelenina na ozdobu ( já měla kapie a Křupavé feferonky-nepáálí!)

Postup přípravy

Postup:

Plecko nakrájíme na kostky. V misce smícháme kmín a prolisovaný čerstvý česnek, koriandr, adžiku, (papriku ne, pokud ji budeme dávat), s troškou oleje, aby vznikla…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♣♣♣Vepřové na smetaně♣♣♣

♣♣♣Vepřové na smetaně♣♣♣

Potřebné ingredience

asi 1 kg plecka,olej,sůl,pepř,1 velká cibule,lžíce hořčice,2 lžíce papriky,mletý kmín,šlehačka,bobkový list-3 kusy,2-3 vejce,hladká mouka

Postup přípravy

V hrnci na oleji osmahneme najemno nasekanou cibulku,na ni dáme kostky nebo nudličky masa,zprudka osmahneme,pak osolíme,opepříme,okmínujeme a opaprikujeme,přidáme bobkáč,,zalijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bakoňské kotletky

Bakoňské kotletky

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety/lépe bez kosti/,sůl,olej,kousek slaniny,1 cibule,ml.paprika,1 smetana na vaření,hl.mouka,10 dkg žampionů na plátky

Postup přípravy

Kotlety naklepeme ,osolíme,opečeme na horkém oleji,vyndáme .Na výpeku si osmažíme cibuli a na malinké kostičky nakrájenou slaninu,orestujeme,zaprášíme paprikou,zalijeme trochou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kg vepřového masa /plecka/ 2 cibule, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, bobkový list, 1 dcl piva, 1 pol. lž. medu, 1 čaj. lž. maggi, 1 pol. lž. kečupu 1 čaj. lž. Country koření instantní jíška - tmavá

Postup přípravy

Postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli na půlměsíčky a česnek nadrobno. Cibuli a česnek poskládáme na dno pekáčku, na ně položíme nakrájené maso, které osolíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové srdce na divoko

Vepřové srdce na divoko

Potřebné ingredience

Suroviny:vepřové srdce,5 žampionů-nebo sušené-velká cibule nakrájená na drobno,3 stroužky česneku prolisované,l00g slaniny, koření na divočinu, kmín, hořčice, špetka skořice

Postup přípravy

Postup:Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše několik…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky na paprice

Vepřové kostky na paprice

Potřebné ingredience

vepřová plec, bujon nebo masox, paprika sladká, těstoviny, knedlík, brambor tj, smetana 12%, pepř, sůl, sádlo, cibule, hl. mouka

Postup přípravy

tato omáčka je rychlá a snadná, je to mňamka!

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky (nebo plátky) na paprice

Vepřové kostky (nebo plátky) na paprice

Potřebné ingredience

1/2kg vepřového masa (používám obvykle plecko), 1 větší cibule, zhruba 3-4 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžička hladké mouky, zhruba 1 dcl smetany (10% - z nějakého důvodu je smetana do kávy o něco chutnější než smetana na vaření se stejnými procenty tuku), sůl, pepř, olej

Postup přípravy

1/ Maso nakrájet na kostky (nebo plátky), osolit, opepřit.
2/ Cibulku jemně pokrájet.
3/ V hrnci na plotně rozehřát olej a na něm osmahnout cibulku až dohněda.
4/ Přidat…

Zobrazit více...

Kategorie