Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Špikované plecko Opravdu velká dobrota.....

Špikované plecko Opravdu velká dobrota.....

Potřebné ingredience

1 kg plecka nejlépe ořech,popřípadě něco vyššího.Mrkev,špek.zavařenou okurku,anglickou na plátky,máslo,cibule.

Postup přípravy

Nejprve si maso prošpikujeme hustě špekem.mrkví a okurkou.Ze všech stran maso osolíme.V pekáčku si na větším kuse másla,opravdu nejlepší je máslo zeskolovatíme cibuli,přidáme maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nebojte se je vařit !!!!   jsou výborné dušené ledvinky - guláš z ledvinek !!!!!!!!!!!!

Nebojte se je vařit !!!! jsou výborné dušené…

Potřebné ingredience

5ks vepřové ledviny, vybírejte světlejší 2 cibule sůl,pepř,majoránka, červená paprika,masox, půl lžičky rajského protlaku hl. mouka na zahuštění. olej,nebo sádlo. česnek a dochucení.

Postup přípravy

Foto vypůjčeno z internetu, recept vlastní zděděný po tchánovi !!!!!

Postup .


Ledvinky odblaníme,v půlce naplocho rozkrojíme a vyřízneme močovody.(Já odstranuji…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bazalkové minutkové nudličky z krkovičky-DĚKUJI IVULINCE

Bazalkové minutkové nudličky z krkovičky-DĚKUJI…

Potřebné ingredience

Suroviny: 3 plátky vepřové krkovičky, sůl, pepř, 3 káv. lž. sušené bazalky + 3 pol. lž. oleje, 1 střední cibule, 2 káv. lž. cukru krystal, 1 sterilovaná zelenina Kunovjanka, 2 stroužky česneku, worchester, sojová omáčka olej na pánev

Postup přípravy

Postup
Plátky krkovičky jemně naklepeme, osolíme je a opepříme. Nakrájíme na nudličky.
V misce smícháme sušenou bazalku a olej, nudličky masa vložíme do misky a promícháme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Měšec trochu jinak

Měšec trochu jinak

Potřebné ingredience

vepřový krk, paprika sůl, pepř, česnek, slanina,cibule,hemelín nebo tvarůžky, pečící papír, olivový olej

Postup přípravy

maso rozklepeme a okořeníme, položíme na pečící papír potřený olejem, na maso dáme osmaženou cibulku na slanině a ostatní ingredience, zasypeme sýrem hermelínem nebo tvarůžkou,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Starostův měšec podle Babicy

Starostův měšec podle Babicy

Potřebné ingredience

krovička plátky,hořčice,anglická slanina-plátky,žampiony,kapie,paprika,pórek,sůl,pepř,pečící papír,olej,provázek

Postup přípravy

Maso naklepeme osolíme,opepříme,potřeme hořčicí,poklademe anglickou slaninou,žampiony,paprikou na proužky,pórkem na kolečka,kapii na kousky.Zabalíme do pečícího papíru potřeného…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky v šafránu s rýží

Vepřové plátky v šafránu s rýží

Potřebné ingredience

vepřové karé bez kosti, paprikové lusky, rajčata, cibule, česnek, žampiony, šafrán, chili, tymián, rýže, máslo, smetana, hotová jíška

Postup přípravy

Menší plátky z vepřového karé mírně naklepáme, osolíme a zlehka orestujeme po obou stranách na másle. Do másla můžeme přidat kapku oleje, aby se nepřipalovalo.

Plátky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlí vepřové na kmíně-děkuji ilonce

Rychlí vepřové na kmíně-děkuji ilonce

Potřebné ingredience

500 gramů vepřového plecka, sádlo nebo jiný tuk, 100 gramů cibule, 50 gramů hladké mouky, sůl, kmín, 1/2 litru vývaru

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do hněda, přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme kmín a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Když je šťáva…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Výborné zapečené řízky

Výborné zapečené řízky

Potřebné ingredience

Vepřové řízky, strouanka, vejce, 4,5 lžíce kečupu, 4,5 lžíce hořčice, 1lžíce Podravky a 3dl vody

Postup přípravy

Řízky mírně osolíme, naklepeme ve strouhance, namočíme ve vejci a zprudka opečeme na pánvi. Řízky narovnáme do zapékací mísy a zalijeme směsí z kečupu, hořčice, Podravky a vody a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RIZKY NARUBY

RIZKY NARUBY

Potřebné ingredience

Špetka soli,4 kotlety,hrnek strouhanky,hrnek oleje,3 vejce,2 dl vody,3 lžíce kečupu,3 lžíce plnotučné hořčice,1 lžíce vegety

Postup přípravy

Maso malinko osolíme a naklepeme ve strouhance,aby se vtlačila do masa.Potom je namočíme v rozšlehaném vejci a zprudka opečeme na pánvičce na oleji.Pak řízky narovnáme do pekáčku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Anglická frittata

Anglická frittata

Potřebné ingredience

8 vajec, 50 g zakysané smetany, sůl, pepř, olej, slanina, žampiony, 2 velké klobásy, vařené brambory

Postup přípravy

Brambory uvaříme. Vejce dáme do mísy, našleháme, přidáme smetanu, sůl, pepř. Na pánvi orestujeme slaninu, houby, klobásy. Promícháme s pokrájenými bramborami, dáme do pekáčku…

Zobrazit více...

Kategorie